Özleyenlere müjde: Mehmet Ali Erbil, ekranlara dönüyor!

Uzun zamandır hastalıkla mücadele eden ve iyileşen Mehmet Ali Erbil’den ekranlara dönüş müjdesi geldi! Yıllar önce sunduğu Çarkıfelek programında ‘parmaktan sonra’ sözünü akıllara kazıya Erbil, yakın zamanda bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

MAGAZİN 01.04.2021, 13:30 02.04.2021, 11:51
Özleyenlere müjde: Mehmet Ali Erbil, ekranlara dönüyor!

Geçtiğimiz zamanlarda yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırılan ve uzun süredir tedavi gören Mehmet Ali Erbil, izleyicileri çok özletmişti. Daha sonra taburcu olan Erbil, en son İbrahim Tatlıses’ın sunduğu İbo Show’a konuk olmuş ve yaşadıklarını anlatmıştı.

Yakında ekranlara döneceğini müjdeledi

Geçtiğimiz günlerde restorandan çıkarken görüntülenen Erbil, yaşadığı sağlık sorunlarını atlatmaya başladığını ve iyi olmaya başladığını söyledi. Televizyonda proje yapmayı çok özlediğini belirten 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, çok yakında bir projeyle ekrana döneceğini müjdeledi. Proje hakkında detay vermeyen Erbil, izleyiciyi mutlu edeceğini söyledi.

Kaçış sendromu nedeniyle uzun süre hastanede tedavi gören Erbil, yıllarca Çarkıfelek yarışmasını sunmuş ve izleyicinin hafızasına ‘parmaktan sonra’ sözünü kazımıştır. ‘Kahpe Bizans’, ‘Hemşo’, ‘Hababam Sınıfı Güle Güle’, ‘Hababam Sınıfı Merhaba’, ‘Hababam Sınıfı Askerde’ ve ‘Hababam Sınıfı Üç Buçuk’ filmlerinde rol alan Erbil, ‘Aşkım Aşkım’, ‘Harem’, ‘En Son Babalar Duyar’,’ Tatlı Kaçıklar’ gibi dizilerle de akıllarda kalmıştır.

Yorumlar (0)