Özlem Yıldız: Namusuma laf ettirmem!

"Konuştukça" programı ile ekranlara dönüş yapan Özlem Yıldız, anneliğine ve namusuna yönelik laf edenleri hiçbir şekilde affetmediğini söyledi.

MAGAZİN 26.09.2020, 11:35
Özlem Yıldız: Namusuma laf ettirmem!

Özlem Yıldız, "Konuştukça" programı ile ekranlara döndü. Ünlü sunucu, yeni programı ile her hafta sonu ekranlarda olacak. 

Yeni programı için oldukça heyecanlı olduğu görülen Özlem Yıldız, verdiği bir röportajda, sosyal medyada kendisine yapılan acımasız yorumlara değindi.

"Yüzüme karşı söyleyemezler"

Ünlü sunucu, bu kişilerin yüzüne karşı hiçbir şekilde edemeyecekleri lafları klavye başında çok rahat bir şekilde edebildiklerini söyledi.

Yaşamı boyunca ilk kez sosyal medyada kendisine yapılan bir yorum için savcılığa başvurduğunu kaydeden Özlem Yıldız, kendisini elbette beğenmeyenlerin ya da başarılı bulmayanların olabileceğini, bu tarz yorumlara saygı duyduğunu ifade etti.

"Ahlâka laf etmek doğru değil"

Ünlü sunucu, anneliğine veya namusuna yönelik laf edenleri hiçbir şekilde affetmediğini belirterek, hiç kimsenin başka birinin ahlâkına laf edemeyeceğini aktardı.

"Özel yaşama saygı gösterilmeli"

İnsanların özel yaşamlarına ve karakterlerine saygı gösterilmesi gerektiğine dikkat çeken Özlem Yıldız, saygı göstermeyenlere de ceza verilmesi gerektiğini söyledi. 

Özlem Yıldız, sanat, eğitim veya tıp dünyası gibi kalıpların önemli olmadığını kaydederek, herkesin birbiriyle çok iyi dostluk kurması gerekmediğini ifade etti. 

"Herkesle iyi geçinirim"

Genel anlamda herkesle iyi geçindiğine dikkat çeken ünlü sunucu, hiç kimsenin kendisinden daha başarılı olanı çekemediğini, bu nedenle sahte arkadaşlıklar kurulduğunu anlattı. 

"Bekâr annelik zor değil"

Başarılı sunucu, bekâr anne olma durumunun kendisini hiç zorlamadığını belirterek, oğlu Demir'in 13 yaşında olduğunu ve kendisi hakkında söylenen her şeyin farkında olduğunu söyledi.

"Oğlum her şeyime karışıyor"

Eve giriş-çıkış zamanı ve kıyafetleri konusunda oğlu Demir'in kendisine karıştığını söyleyen Özlem Yıldız, bu durumun hayatına keyif kazandırdığını ifade etti.

Özlem Yıldız, evlilik konusunda önyargılarının olmadığını, sadece çocuğunun sorumluluğunu üstlenebilecek birisiyle evlenebileceğini kaydetti. 

Yorumlar (0)