Özlem Yıldız: Evime gelenlerden HES kodu istiyorum!

Özlem Yıldız, yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evine çağırdığı misafirlerden Hayat Eve Sığar (HES) kodu istediğini söyledi. 

MAGAZİN 27.11.2020, 09:50
Özlem Yıldız: Evime gelenlerden HES kodu istiyorum!

Özlem Yıldız, Nişantaşı City's çıkışı basın mensuplarına yakalandı. Cilt bakımı yaptırdığını belirten ünlü sunucu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmadan ayakta durmaya çalıştığını ifade etti.

39 yaşındaki sunucu, elinden geldiği kadar dikkat ettiğini kaydederek, sık sık dezenfektan sıktığını söyledi.

"HES kodu almadan hiç kimseyle bir araya gelmiyorum"

Özlem Yıldız, yeni tip koronavirüsten (Covid-19) sonra özel hayatına daha çok dikkat ettiğini aktararak, Hayat Eve Sığar (HES) kodu almadan hiç kimseyle bir araya gelmediğini belirtti.

Hiç kimseyi Hayat Eve Sığar (HES) kodu almadan evinde ağırlamadığını kaydeden ünlü sunucu, esprili bir dille önceliğinin şu sıralar Hayat Eve Sığar (HES) kodu olduğunu, ikinci sırada da "bakım"ın yer aldığını söyledi. 

Yüzüğü dikkat çekti 

Öte yandan, Özlem Yıldız'ın parmağında tektaş yüzük olduğu fark edildi. 39 yaşındaki sunucu, basın mensuplarının gözünden hiçbir şeyin kaçmadığını ifade etti.

"Erkekler de ciltlerine dikkat etmeli"

Özlem Yıldız, daha önce yaptığı bir açıklamada, erkeklerin de bakımlı olmaları gerektiğini belirtmişti. Erkeklerin de yaşlandığına dikkat çeken ünlü sunucu, onların da ciltlerine dikkat etmeleri gerektiğini kaydetmişti.

Özlem Yıldız, bazı erkeklerin bakım merkezlerinden çıkmadıklarına işaret ederek, o kadarının da abartılı olduğunu söylemişti. Bakım işinin "kendini sevmek" ile ilgisinin olduğunu belirten ünlü sunucu, bu işin maddi bir boyutunun da olduğunu aktarmıştı.

Yorumlar (0)