Özge Özpirinçci, doğum günündeki baskın hakkında açıklama yaptı!

Sevilen oyuncu Özge Özpirinçci, 1 Nisan’da doğum günü kutlamıştı. Evde süren doğum günü partisi, müziğin yükselmesi nedeniyle komşular tarafından şikayet edildi. Polis tarafından baskın yapılan evde, yapılan kontroller sonucunda kurallara uyulduğu tespit edildi. Konu hakkında Özpirinçci, sosyal medyada açıklama yayınladı.

MAGAZİN 04.04.2021, 13:19 05.04.2021, 09:28
Özge Özpirinçci, doğum günündeki baskın hakkında açıklama yaptı!

Çok yakında Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber rol alacağı ‘Bir Denizaltı Hikayesi’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, 1 Nisan’da arkadaşlarıyla doğum gününün kutlamıştı. Bir mekanda başlayan kutlama, kısıtlama saati gelmesi nedeniyle Özpirinçci ve oyuncu sevgilisi Burak Yamantürk’ün evinde devam etti. Evin bahçesinde süren eğlencede müzik sesi yükseldi. Yükselen sesten şikayetçi olan komşular, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri, seslerin geldiği eve doğru geldiler.

Kurallara uygun hareket edildiğini gören polis, ceza kesmedi

Özpirinçci’nin 35.yaş gününü kutladıkları dakikada eve baskın yapan polis, Burak Yamantürk’ün izin belgesi sorgusuyla karşılaştı. Evi kontrol eden bir polis görevlisi, kurallara uygun hareket edildiğini görünce uyarıda bulunup ceza kesmeden evden ayrıldı. Konunun oldukça büyümesinin ardından Özge Özpirinçci, sosyal medyada açıklama yaptı. Magazin basının evin önüne gelerek bahçesini çektiğini belirten Özpirinçci, magazinle saygılı ve seviyeli bir ilişkisi olduğuna dikkat çekti.

Magazinin durumu manipüle ettiğini iddia etti

Magazin basının durumu ‘baskın’ gibi göstermeye çalıştığını ama bunun manipülasyon olduğunu belirten Özge Özpirinçci, polisin kendilerinin yanlış bir şey yapmadığını görerek evden ayrıldığını sözlerine ekledi. Eskiden bu tarz haberlere üzüldüğünü ama artık sinirlendiğini belirten Özpirinçci, sessiz kalındığında da yanlış anlaşıldıklarını ve tahammül edemediğini açıklamasına ekledi. Özpirinçci’nin doğum günü kutlamasında sevgilisi Burak Yamantürk, Kıvanç Tatlıtuğ, Uraz Kaygılaroğlu ve Berrak Tüzünataç gibi isimler bulunuyordu.

Yorumlar (0)