Özçivit ailesinin 10 kiloluk balık heyecanı

Özçivit ailesi, mavi sularda tatil yaparken Burak Özçivit 10 kiloluk balık tuttu. Ağırlığı ve uzunluğu ile dikkat çeken balığı gören minik Karan’ın sevinci sosyal medyaya yansıdı. 

MAGAZİN 27.07.2021, 17:12 28.07.2021, 13:50
Özçivit ailesinin 10 kiloluk balık heyecanı

Kuruluş Osman’ın sezon finaline girmesiyle birlikte eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan ile tatile çıkan Burak Özçivit, teknesiyle mavi sulara açıldı. Kameralardan uzakta tatil yapmayı tercih eden ünlü aile, renkli anlarını takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.  



“Büyük balığı” kaptı 

Burak Özçivit dün açıldıkları teknede balık avladığını takipçileri ile paylaştı. Olta ile avlama yapan ünlü oyunca devasa bir balık yakaladı. 10 kiloluk olduğu öğrenilen ve Karan’ın boyuna yakın olan büyük balığı görenler Burak Özviçit’i tebrik ederken Karan’ın mutluluğu da ekranlara yansıdı. 



Fahriye’den “dolap” yorumu geldi 

Karan’ın balık ile fotoğrafını paylaşarak “Karan’ın Gu Gu’su” notunu düşen Burak Özçivit’e eşi Fahriye Evcen’den de yorum geldi. Evcen, önce eşini tebrik etti sonra da “Bu, dolaba nasıl sığacak?” diye sordu. Özçivit ailesinin demirlemek üzere Bodrum’a doğru yol aldığı öğrenildi. 

Yorumlar (0)