Özcan Deniz, oğlunun velayeti için harekete geçti!

Bir süredir eski eşi Feyza Aktan ile gerginlik yaşayan Özcan Deniz'in, oğlu Kuzey'in velayeti için dava açtığı öğrenildi.

MAGAZİN 19.11.2020, 09:20
Özcan Deniz, oğlunun velayeti için harekete geçti!

Özcan Deniz, bir süredir eski eşi Feyza Aktan ile gerginlik yaşıyor. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, oğlu Kuzey'in velayeti için Feyza Aktan'a dava açtı. 

İstanbul Aile Mahkemesi'ne giden Özcan Deniz'in, 2 yaşındaki oğlunun velayetinin annesinden alınmasını ve kendisine verilmesini talep ettiği öğrenildi. 

Ünlü oyuncu ve şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, oğlu Kuzey'e seslenmişti.

Oğlunun korkmaması gerektiğini ve önlerinde uzun bir yolun bulunduğunu ifade eden Özcan Deniz, oğlunun geleceği için elinden geleni yapacağını belirmişti.

Özcan Deniz, ne gerekiyorsa söylediğini ve ne kaybedeceğini de hiçbir şekilde önemsemediğini kaydederek, "baba olunca cam olunduğuna, elinde tokmak bulunan zalimin camı kırmak için hevesli olduğuna" dair bir benzetme yapmıştı.

Kırılsa bile keskin olduğunu belirten Özcan Deniz, oğlunun kendisine "baba" demesini ve sevgiyle bakmasını önleyenleri "vicdansız" olarak nitelendirmişti. 

Özcan Deniz, "Oğlumla birlikte mutlu olma hakkımı gasp eden herkesin elini kesen bir camım." ifadesini kullanmıştı. 

Oğluyla arasındaki sevgiyi Allah'ın bildiğini kaydeden Özcan, oğlunu enkaza dönüştürmek isteyen herkesin önüne geçeceğini belirtmişti. Özcan Deniz, paylaşımını "Seni çok seviyorum." diye sonlandırmıştı. 

Ünlü çift, 2019 senesinin Haziran ayında boşanmıştı. Feyza Aktan'ın kısa bir süre önce Özcan Deniz'e "Ya tekrar bir araya gelelim ya da bana 15 milyon liralık tazminatımı öde." dediği öğrenilmişti. 

Özcan Deniz'in eski eşine 15 milyon liralık tazminat ve aylık 50 bin liralık nafakanın yanı sıra bir araba ve iki ev vermesi gerektiği ileri sürülmüştü.

Yorumlar (0)