Ozan Doğulu'dan "boy farkı" açıklaması

Katıldıkları bir davette sevgilisiyle aralarındaki boy farkının çok fazla olmasıyla ilgili açıklamalar yapan Doğulu, "Aşık olmanın boyla herhangi bir ilgisi var mı? Boyum minyon tipli biri gibi. Ben uzun boylu birini buldum." şeklinde konuştu.

MAGAZİN 17.01.2023, 11:14
Ozan Doğulu'dan "boy farkı" açıklaması

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; 13 Ocak'ta 51 yaşına giren Ozan Doğulu, doğum gününü sevgilisi Hera Aslan ve yakın dostlarıyla beraber Yeniköy'de yer alan bir mekanda 80'ler konseptiyle kutladı. Düzenlenen geceye Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin yanında birçok ünlü isim de katılım gösterdi.

"80'lerde de böyle giyiniyordum"

Partiden önce basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Ozan Doğulu ile Hera Aslan, "Bu yıl doğum günümü kutlamayacaktım. Hera'nın doğum günü ile aramızda 3 haftalık bir ara vardı. Hatta, küçük kızımın da doğum günü 2 gün öncesindeydi. Yoğunluk sebebiyle Hera'nın doğum gününü kutlayamamıştık ve hepsini bir arada kutlamak istedik. Hera böyle güzel bir sürpriz yaptı. 80'ler konsepti olan. Ailemizle beraber kutlama yapacağız. O dönemlerde de ben zaten böyleydim, bu şeklide giyiniyordum. Göz makyajım dışında. Yaşımı paylaşmak istemiyorum ancak bu yaşa kadar geldiğim için de şükrediyorum. Sözü Atina'ya bırakıyorum" şeklinde konuştu.

Hera Aslan ise gazetecilere "Güzel bir parti bizleri bekliyor. 80'ler konseptimiz var ve herkes buna göre giyindi." dedi.

"Aşık olmanın boyla bir ilgisi var mı?"

Bununla beraber Ozan Doğulu, geçtiğimiz günlerde katılmış oldukları bir davette, sevgilisiyle boy farklarının çok konuşulmasına ilişkin, "Aşık olmanın boyla bir ilgisi var mı? Boyum minyon tipli biri gibi. Ben uzun boylu birini buldum" deyip gülümsedi.

"Tanışmamız bütünüyle tesadüf"

Bununla beraber Hera Aslan, öncesinde "Aşık olunca Hera'da nasıl bir değişim meydana geldi?" sorusuna, "Neredeyse 4 sene olacak... En güzel halindeyim açıkçası... Daha pozitif, mutlu, üretken, her şeye sevgiyle bakan, kendini bilen ve daha da aşık..." şeklinde cevap vermişti.

Hera Aslan, Ozan Doğulu ile nasıl tanıştığını anlatarak, "Tamamen tesadüf ile oldu. Stüdyo ortamında karşılaştık. Başta da güzel bir arkadaşlık kurduk. Sonrasında ise 3 seneyi geçen sağlam temelleri kalbimizde attık..." ifadelerini kullanmıştı.

Evlilik düşünüyorlar mı?

Hera Aslan, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır. Aramızda bir imzadan daha da güçlü bağlar var. Evlilik en kolayı. Kimse kimseye bir gün dahi dayanamazken biz seneleri devirdik" demişti.

"Anne olma gibi bir düşüncem yok"

Hera Aslan, "Anne olmayı düşünmüyorum, çocuk yapma hayalim yok. Başka bir hayalim var ve bir sorumluluk altına daha girmek istemiyorum. Arada depreşen duygularımı zaten Ozan'ın 3 güzel kızıyla törpülüyorum" sözlerini kullanmıştı.

"Güzellik sahnede dezavantaj"

Hera Aslan, "Sahnede güzellik dezavantaj mı, avantaj mı?" sorusunu şöyle cevaplamıştı:

Şunu her zaman ifade ediyorum; ülkemizde dezavantaj... Sahnede dikkat çeken güzel bir kadın görmek istemiyorlar maalesef. Çok fazla özgüvensizlik ve kıskançlık var. Özellikle son dönemde müziğe senelerini vermiş isimlere dahi rahatlıkla bunu yaptıklarını görüyoruz fakat benim umurumda değil. Rahatsız olan varsa dinlemesin, izlemesin, gelmesin, rahatsız da etmesin!"

Yorumlar (0)