Öz amca iddialarına jet yanıt: "Saçmalamış"

Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır, şarkıcı Ebru Polat'ın "Kadir İnanır öz amcam olabilir" iddiasıyla ilgili konuştu.

MAGAZİN 07.11.2019, 10:47 07.11.2019, 10:51
Öz amca iddialarına jet yanıt: "Saçmalamış"

Şarkıcı Ebru Polat, yeni şarkısı "Anlayacaksın"ın yayınlanmasının ardından Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olmuş, "İlk defa böyle bir şey söylüyorum" diyen şarkıcının Kadir İnanır hakkındaki iddiaları çok konuşulmuştu.

Usta oyuncu Kadir İnanır'ın öz amcası olabileceğini söyleyen Polat, “Babaannem eşiyle sorun yaşadığı için 3 çocuğunu yurda bırakmış. Sonra eve çıkıp durumunu düzelttiğinde çocuklarını geri almak istemiş ancak en büyük çocuğunu evlatlık vermişler. “Kadir İnanır’la babam inanılmaz benziyor. Babaannem yıllarca "Kadir İnanır senin amcan" diye öğretti bana. Kadir İnanır’ı uzaktan gördüğümde bana çapkın değil de çok tatlı bakıyor. Adamın içine mi doğuyor bilmiyorum. 12 yıldır bu işi yapıyorum ilk defa böyle bir şey söylüyorum. Amcam mı acaba diye çok merak ediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Kadir İnanır iddialar hakkında konuştu: "Saçmalamış"

Yeşilçam'ın usta oyuncu Kadir İnanır, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

Yakın bir arkadaşıyla birlikte geldiği AVM'de takım elbise ve ayakkabı deneyen İnanır, Ebru Polat'ın geçtiğimiz günlerde ‘Kadir İnanır öz amcam olabilir’ sözlerinin sorulması üzerine şöyle konuştu: “Böyle bir şey mümkün değil. Amcası falan değilim tabi ki de Ebru Hanım saçmalamış” dedi.

Yorumlar (0)