Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan, fit haliyle dikkat çeken paylaşım!

Şu sıralar ‘Kuruluş Osman’ dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, 2017 yılında mide küçültme ameliyatı olmuş ve iki yılda 60 kilo vermesiyle gündeme gelmişti. Böylece fit bir görünüme kavuşan Bozoğlu, tatil sezonunu açtı. Mayolu bir pozunu sosyal medyada paylaşan Bozoğlu’na binlerce beğeni ve yorum geldi.

MAGAZİN 02.05.2021, 12:45 03.05.2021, 10:55
Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan, fit haliyle dikkat çeken paylaşım!

Canlandırdığı karakterlerle izleyicinin hafızasında önemli bir yer edinen ama en çok ‘Doktorlar’ dizisindeki Fikret karakteriyle tanınan başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, tatil sezonunu açtı. İkinci sezonuyla izleyicilerle buluşan ‘Kuruluş Osman’ dizisinde rol alan ve dizide ‘Hazal Hatun’ karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu, paylaştığı mayolu fotoğrafıyla herkesi şaşırttı.



İki yıl önce mide ameliyatı olan güzel oyuncu, tamı tamına 60 kilo vermişti. Daha önce rol aldığı ‘O Hayat Benim’ dizisinde canlandırdığı ‘Nuran’ karakteri için daha çok kilo alan Bozoğlu, diziden ayrıldıktan sonra hızlıca kilo vermeye başlamıştı.
 


Paylaşımına beğeniler yağdı

Verdiği kilolardan sonra bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medya hesabında da oldukça aktif paylaşımlarda bulunuyor. Şu sıralar Kuruluş Osman dizisinde beraber rol aldıkları ve daha önce Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteriyle bilinen Seray Kaya ile tatile çıkan Bozoğlu, hayranlarını oldukça muştu ediyor. Tatilde deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran sevile oyuncu, son paylaşımıyla herkesin dikkatini çekti. Fit haliyle oldukça beğenilen Bozoğlu’nun mayolu paylaşımına, beğeni ve yorumlar yağdı. 



Yepyeni bir görünüme kavuştu

Kilolu halinden eser kalmayan 46 yaşındaki oyuncu, sağlığının bozulması üzerine verdiği kilolardan kurtulmuş ve yepyeni bir görünüme kavuşmuştu. 29 Temmuz 1974 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Oyunculuk bölümünde mezun olmuştur. İlk olarak tek kişilik oyunu ‘Kadınlar’ ile oyunculuğa başlayan Bozoğlu, performansıyla bir çok ödül aldı. İlk olarak ‘Sıcak Saatler’ adlı dizide rol alan Bozoğlu, üç sezon boyunca rol aldığı ‘Doktorlar’ dizisindeki rolüyle tanındı. Daha sonra ‘Geniş Aile’, ‘Canım Babam’; ‘Elde Var Hayat’, ‘O Hayat Benim’, ‘Kalbimdeki Deniz’ ve ‘Yüzleşme’ gibi dizilerde rol aldı. 

Yorumlar (0)