Oyuncu Tolgahan Sayışman, Koronavirüse yakandı!

Son olarak ‘Şampiyon’ ve ‘Şeref Sözü’ dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Paylaşımında birkaç kez test yaptırdığını ve en sonunda pozitif olduğunu öğrendiğini belirten Sayışman, tedavisinin hastanede sürdüğünü belirtti.

MAGAZİN 21.03.2021, 17:53 22.03.2021, 14:23
Oyuncu Tolgahan Sayışman, Koronavirüse yakandı!

‘Lale Devri’, ‘Asla Vazgeçmem’, ‘Aşk Tutulması’, ‘Şampiyon’ ve son olarak ‘Şeref Sözü’ gibi projelerde yer alan başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Uzun süredir evde tedavi gördüğünü belirten Sayışman, yapılan birkaç testin ardından pozitif sonuç çıktığını belirtti.

Tedavisi hastanede devam edecek

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu Tolgahan Sayışman, yeni mutasyonlu virüse yakalanmış olma ihtimali olduğunu ve testlerde ilk etapta görünmediğini belirtti.  Bir süredir evinde tedavi gördüğünü belirten sayışman, artık tedavinin hastanede süreceğini açıkladı.

Herkesi çok dikkatli olmaya davet ettiğini belirten ünlü oyuncu Sayışman, ayrıca herkese sağlıklı günler de diledi. Son olarak ‘Şeref Sözü’ adlı dizide rol alan Sayışman, dizinin sadece 4 bölüm sürmesinin ardından herhangi bir projede yer almamıştı.

Yorumlar (0)