Oyuncu Songül Öden, Ukraynalı kadınlara yapılan yorumlara sinirlendi

Ukrayna’da yaşanan askeri operasyonların ardından pek çok vatandaş ülkeyi terk etmek zorunda kaldı. Oyuncu Songül Öden sosyal medyada Ukraynalı kadınlara yönelik yapılan paylaşımlara oldukça sinirlenerek bir açıklama yaptı.

MAGAZİN 25.02.2022, 09:43 25.02.2022, 18:07
Oyuncu Songül Öden, Ukraynalı kadınlara yapılan yorumlara sinirlendi

Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yaşanan gerilim dün sabah saatlerinde Rusya’nın askeri operasyon kararı almasıyla birlikte iyice artarak bir savaş haline geldi. Pek çok vatandaş saldırılar nedeniyle ülkeyi ve başkent Kiev’i terk etmek zorunda kalırken sosyal medyada da bu konuya ilişkin pek çok paylaşım yapıldı. Ancak savaş ve yaşanan göç dalgasına yönelik yapılan yorumlar oyuncu Songül Öden’i oldukça sinirlendirdi.

“Kadın bedeni üzerinden gündem oluşturmak utanç verici”

Twitter’da yer alan bazı kullanıcılar Ukraynalı kadınların mülteci olarak kabul edilmesine yönelik yorumlarda bulundular. Başarılı oyuncu Songül Öden bu yorumlara sessiz kalmadı. Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Öden insanların yaptığı bu şakalardan rahatsız olduğunu ve yapılan bu esprilerin utanç verici olduğunu ifade etti. Öden ayrıca kadınların yakasından düşülmesi gerektiğini ve savaşta en çok etkilenen kesimlerden biri olan kadınların bedeni üzerinden gündem yaratmanın utanç verici olduğunu ifade etti.

Yorumlar (0)