Oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti

2 senedir akciğer kanseri ile mücadele eden fakat bu konudan Haluk Levent ile yakınları dışında kimseyi haberdar etmeyen ünlü oyuncu Semra Dinçer, hayatını kaybetti. 

MAGAZİN 01.11.2021, 17:23 02.11.2021, 09:16
Oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti

Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin, Kuzey Güney gibi dizilerdeki rolleri ile geniş kitleler tarafından tanınan Semra Dinçer, 56 yaşında akciğer kanserine yenik düştü. Dinçer’in vefat haberini, Ahbap yardımlaşma derneği ile son dönemlerde ön plana çıkan Haluk Levent şu cümlelerle verdi: “Akciğer kanseriydi. İki senedir Ahbaplar kendisiyle ilgileniyordu. Duyuru yaparken ismini S.D. olarak yazmış ve ismini kimseye vermemiştik. Hayırseverler tarafından kendisi için 2 kez ev tutuldu ve 2 sene boyunca sayısız operasyon yaptırıldı. Fakat ne yazık ki oyuncu Semra Dinçer ablamız, az önce vefat etti. Sevenlerinin ve yakınlarının başı sağ olsun.” 



Semra Dinçer kimdir? 

25 Temmuz 1965 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen oyuncu Semra Dinçer, “alaylı” olarak tabir edilen, yani oyunculuk eğitimi almadan oyunculuk yapan isimlerden biriydi. Dizi ve film dünyasının mutfağında yetişen ünlü oyuncu, tam 42 yapımda rol almıştı. 1984 senesinde başlayan oyunculuk kariyerinde Yılan Hikayesi, Tatlı Hayat, Kaybolan Yıllar, Kavak Yelleri, Unutulmaz, Kuzey Güney, İstanbullu Gelin, Ağır Romantik ve Kırmızı Oda gibi dizi ve filmler, Dinçer’in ününe ün katan yapımlardı. 



Yorumlar (0)