Oyuncu Pelin Akil’den, Koronavirüs aşı sırasına tepki!

Şu sıralar ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin kadrosunda bulunan başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya üzerinden aşkı konusunda bir yorum yaptı. Dizi çekimleri sırasında maske takmadan çalıştıklarını ve bu yüzden tehlikede olduklarını söyleyen Akil, oyuncuların da aşkı hakkın önceliği olması gerektiğine işaret etti. Kimileri Akil’e destek olurken, kimileri ise tepki gösterdi.

MAGAZİN 05.04.2021, 18:03 06.04.2021, 12:11
Oyuncu Pelin Akil’den, Koronavirüs aşı sırasına tepki!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘Bahar’ karakterini canlandıran başarılı oyuncu Pelin Akil, sosyal medya hesabından koronavirüs aşı sırası hakkında dikkat çeken bir şey söyledi. Oyuncu meslektaşı Anıl Altan ile evli olan ve ikiz bebekleri bulunan Akil’in sosyal medya hesabının hikaye bölümünde çektiği videoda söyledikleri, adeta tartışma konusu oldu. 65 yaş üstü kişilerin aşı olmasıyla beraber öncelik hakkı gelen vatandaşlarında yavaş yavaş aşılanmaya başladığı şu günlerde, Sinovac ve BioNTech aşıları konusun daki tartışma, ünlülerin de gündeminde yerini aldı.

Açıklamasıyla tepki aldı

34 yaşındaki genç oyuncu, oyuncuların kamera önünde maskesiz çalıştıklarını hatırlatarak, oyuncularında aşı hakkı konusunda öncelikli olması gerektiğine işaret etti. Bu konuda takipçilerinin yorumlarını beklediğini söyleyen Akil’e oldukça tepki geldi. Sosyal medyada kimileri de Akil’e destek çıkarken, tepkilerin daha çok olması dikkat çekti.

Akil’i eleştiri yağmuruna tutan takipçilerden birçoğu, çocuklarının okula bu yüzden gidemediklerini, fabrika ve market gibi yerlerde çalışanların da tam olarak bundan yararlanamadıklarını belirtti. Kamu hizmeti yapanlar, polis ve öğretmen gibi mesleklerde olanların da aşı olması gerektiğine işaret eden takipçilerin birçoğu, Akil’i haksız buldu. Arka Sıradakiler, Suskunlar, Çember, Aştan Kaçılmaz, Saklı ve Damat Takımı gibi projelerde rol alan Akil, tepkiler karşısında henüz bir şey demedi.

Yorumlar (0)