Oyuncu İpek Filiz Yazıcı’dan Ufuk Beydemir’e aşk itirafı!

Rol aldığı ‘Aşk 101’ dizisindeki rolüyle adından sık söz ettiren genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, uzun süredir devam eden ilişkisi hakkında bir paylaşım yaptı. Yazıcı, sevgilisi müzisyen Ufuk Beydemir’le olan bir karesini, sosyal medya hesabından paylaştı. 

MAGAZİN 15.04.2021, 09:42 15.04.2021, 17:38
Oyuncu İpek Filiz Yazıcı’dan Ufuk Beydemir’e aşk itirafı!

Dijital platformda yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde canlandırdığı ‘Işık’ karakteriyle adını duyuran ve daha sonra ‘Yeni Hayat ’dizisiyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, aşkını sosyal medyadan haykırdı. Mert Ramazan Demir ile birlikte rol alacağı ‘UFO’ adlı film için anlaşma yapan ve Mayıs ayında sete çıkacak olan Yazıcı, müzisyen sevgilisi Ufuk Beydemir’le yaşadığı aşk hakkında bir paylaşım yaptı.



Sevgilisinin doğum gününü kutladı

Daha önce sevgilisiyle hikayesinde polaroid fotoğraf paylaşan Yazıcı, bu kez ilk defa post paylaşımı yaptı.  Ufuk Beydemir ile özçekim yapan Yazıcı, sevgilisinin aynı zamanda doğum gününü kutladı. Yaklaşık 1 milyon takipçisi olan genç oyuncu paylaşımına, ‘İyi doğmuş’ yazarak kalp emojisi de koydu. 



Koronavirüse yakalanmıştı

Güzel oyuncu, Aşk 101 dizisinin ikinci sezon çekimleri sırasında Alina Boz ve Kubilay Aka ile beraber koronavirüse yakalanmıştı. 19 yaşındaki genç ve güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı, son zamanlarda dizi ve filmlerin aranan yüzlerinden biri haline geldi. Sosyal medyada sevgilisiyle olan pozuna ise takipçiler, çok yakıştıklarını belirten yorumlarda bulundular. 

Yorumlar (0)