Oyuncu Esra Bilgiç ile Reynmen aşk mı yaşıyor?

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç'in, bir gece kulübünde internet ünlüsü Reynmen ile yakınlaştığı ve aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

MAGAZİN 05.07.2022, 16:48 06.07.2022, 14:59 Hakan Öksüz
Oyuncu Esra Bilgiç ile Reynmen aşk mı yaşıyor?

Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı "Halime Hatun" karakteriyle milyonların sevgilisi olan genç oyuncu Esra Bilgiç, "Ramo" ve "Kanunsuz Topraklar" gibi yapımlarda da rol almıştı. 29 yaşındaki başarılı oyuncu, başrolünde Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı "Atatürk" dizisinin kadrosuna da dâhil oldu. İngiliz oyuncu Emma Watson'ın da kadrosunda yer aldığı dizinin, 2023'te yayınlanması bekleniyor.

Yer aldığı dizilerdeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Esra Bilgiç, bu kez aşk hayatıyla gündeme geldi. Milyonların sevgilisi olan güzel oyuncunun, internet ünlüsü Reynmen ile aşk yaşadığı öne sürüldü. 

Sarmaş dolaş dans ettiler

İddialara göre DJ Mahmut Orhan'ın performansını canlı izlemek için Maximum Uniq'e giden Esra Bilgiç, Reynmen ile dans etti. Yakınlaşan ikilinin gece boyu sarmaş dolaş dans ettiği kaydedildi. Gecenin ardından Esra Bilgiç ve Reynmen'in, birbirlerini sosyal medyadan takip etmeye başladığı görüldü.

Esra Bilgiç'in Atatürk dizisindeki rolü ne?

Öte yandan 2023'te yayınlanacak 6 bölümlük Atatürk dizisi ile de ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Aras Bulut İynemli'nin "Atatürk" rolünde yer alacağı dizide Esra Bilgiç'in Madam Corinne'yi canlandıracağı öğrenildi. Dizinin kadrosunda Songül Öden, Mehmet Günsur, Sarp Akkaya ve Emma Watson gibi oyuncular yer alacak.

Yorumlar (0)