Oyuncu Bahadır Ünlü, müşterisine saldırdığı anları paylaşınca gözaltına alındı

Oyuncu Bahadır Ünlü, eşinin Beyoğlu’ndaki kafesindeki iki müşteriye saldırdığı anları sosyal medya hesabından paylaştı ve yaşananları anlattı. Beyoğlu polisinin gözaltına aldığı oyuncu, savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı. 

MAGAZİN 11.02.2022, 14:02 13.02.2022, 09:17
Oyuncu Bahadır Ünlü, müşterisine saldırdığı anları paylaşınca gözaltına alındı

Kurtlar Vadisi, Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol alan ve oynadığı yabancı dizi ve filmlerle tanınan Bahadır Ünlü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayrete düşürdü. Eşinin kafesinde iki erkek müşteriye saldıran Ünlü, o anlara ait güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı. Görüntülerin ortaya çıkması üzerine Beyoğlu polisi tarafından gözaltına alınan oyuncu, savcılık makamının talimatıyla kısa sürede serbest bırakıldı.  



Olayın iç yüzünü anlattı 

Eşinin Beyoğlu’nda işlettiği kafeye zaman zaman yardım etmek için giden Bahadır Ünlü, Ocak 2022 tarihinde bir gün kafeye giderken yolda iki hayranıyla karşılaştığını ve kendisiyle tanışmak istediklerini belirttiklerini dile getirdi. Aynı sokakta eşinin kafesi olduğunu ve orada oturabileceklerini söyleyen Bahadır Ünlü, kafede bir süre oturan iki erkeğin sonrasında yüksek sesle konuştuğunu ve küfürler ettiklerini aktardı. Eşinin müşterileri uyardığını ancak eşine küfür ettiklerini kaydeden Bahadır Ünlü, yaşananlar üzerine bıçağın sap kısmıyla müşterilerden birinin kafasına defalarca vurarak onu darp etti.  



Müşteri, şikayetçi olmadı 

Yaşananların ardından iki erkek müşteri, kafedeki diğer kişiler ve Bahadır Ünlü ile eşi şikayetçi olmadı. Böylelikle konu kapanmıştı ancak Ünlü’nün görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerinin gözaltına alarak ifadesine başvurduğu Bahadır Ünlü, kısa süre içerisinde serbest bırakıldı. 

Yorumlar (0)