Oyuncu Ali Sunal, Koronavirüsü yendi!

Türk sinemasının usta sanatçısı Kemal Sunal’ın oğlu olan oyuncu Ali Sunal, koronavirüse yakalanmasıyla sevenlerini üzmüştü. Sunali sosyal medyada yaptığı açıklamayla virüsü yendiğini belirtirken, herkesin bu konuda dikkat etmesini de söyledi.

MAGAZİN 21.03.2021, 15:55
Oyuncu Ali Sunal, Koronavirüsü yendi!

Merhum sanatçı Kemal Sunal ve eşi Gül Sunal’ın kendileri gibi oyuncu oğulları Ali Sunal, koronavirüse yakalanmış ve hastalığı ağır geçirmişti. Daha sonra yeni doğum yapan kardeşi Ezo Sunal da hastalığa yakalanmış ve karantinaya girmişti. Şu sıra “Güldür Güldür Show” ile ekran karşısına geçen 43 yaşındaki Ali Sunal, sosyal medyada yaptığı açıklamayla hastalığı yendiğini belirtti.

Yoğun bakıma kaldırılmıştı

Ayrıca Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade’nin ailesi Bülent-Şehnaz Kurbanzade de hastalığa yakalanmıştı. İknci kez baba olmaya hazırlanan Sunal, hastalığı ağır atlatmış ve yoğun bakımda kalmıştı. Sunal,  sosyal medyadan hastalığı atlattığını ve hastaneden eve geçtiğini belirtti.

Hastaneden eve geçti

Paylaşımda tedavisinin bittiğini söyleyen ve hastalığı yendiğini belirten Sunal, eev çıktığını da belirtti. Sağlık durumunu iyi olduğunu açıklayan Sunal, herkesin kendisine dikkat etmesi gerektiği uyarısında da bulundu.

Yorumlar (0)