Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin küçük Osman'ıydı… İşte son hali!

İlk bölümü 2010 yılında yayınlanan ve bir döneme damga vuran ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin küçük Osman’ı Emir Berke Zincidi, son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

MAGAZİN 21.11.2022, 12:28 22.11.2022, 09:33
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin küçük Osman'ıydı… İşte son hali!

2010-2013 yılları arasında yayınlanan ve reyting rekorları kırarak tüm Türkiye’yi ekrana kilitleyen Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi, aradan geçen uzun yıllara rağmen hafızalardaki yerini koruyor. Dizinin küçük çocuğu Osman’ı canlandıran ve başarılı performansıyla takdir toplayan Emir Berke Zincidi, bugün 17 yaşında bir genç olarak kariyerine devam ediyor. 

“Öyle bir geçer zaman ki” notuyla paylaştı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin ardından İkizler Mehmet-Can ve Küçük Ağa isimli dizilerde de yer alan genç oyuncu, uzun bir süredir sessizliğe bürünmüştü. Sosyal medyadan son halini paylaşan Emir Berke Zincidi, kısa sürede gündem oldu. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Zincidi’nin son fotoğrafı, sosyal medya kullanıcıları tarafından övgü dolu yorumlar aldı. Oyunculuğa başladığı 5 yaşındaki fotoğrafıyla poz veren genç oyuncu paylaşımın altına, “Öyle bir geçer zaman ki” notunu düştü. 

Yorumlar (0)