Öykü Çelik: Mini etek giyen kızla kültürüm aynı olamaz!

Öykü Çelik, Karadenizli olduğunu belirterek, mini etek giyip okula giden kızlarla aynı kültüre sahip olmadığını söyledi. 

MAGAZİN 28.11.2020, 12:45
Öykü Çelik: Mini etek giyen kızla kültürüm aynı olamaz!

Öykü Çelik, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerini ihlâl ederek oldukça kalabalık bir parti çıkışı objektiflere takılmıştı. Ünlü oyuncu, söz konusu partiden sonra yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi yaptırmıştı.

Sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken Öykü Çelik, yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin negatif sonuçlandığını duyurmuştu. 

"Parti parti dolaşmam"

Ünlü oyuncu, Youtube üzerinden yayınlanan bir programa katıldı. Normal şartlarda parti parti dolaşan biri olmadığını belirten Öykü Çelik, alkol almadan da çok eğlendiğini söyledi.

Öykü Çelik, yardım yapması halinde bir hafta sonra haberlere çıkacağını ancak parti çıkışı görüntülenmesinin ardından 2-3 saat sonra haber yapıldığını ifade etti. 

"40-50 kişi vardı"

Söz konusu partide 40-50 kişinin bulunduğunu aktaran ünlü oyuncu, yakın arkadaşları için tehlikeli bir duruma geldiğini ancak yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin negatif çıktığını kaydetti. 

"O kızlarla aynı kültüre sahip değilim"

Öykü Çelik, okulda 1-2 kişiye şiddet uyguladığını itiraf etti. Trabzon Lisesi'nden mezun olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, Karadenizli olduğunu ve mini etek giyip okula giden bir kızla aynı kültüre sahip olmadığını aktardı. 

"Diz altında etek giyerdim"

Ünlü oyuncu, diz altında etekle okula gittiğini ve saçını ördüğünü belirterek, kültürünü reddetmesinin imkânsız olduğunu ifade etti. Öykü Çelik, 10 yıldır hiç kimseyle kavga etmediğini de söyledi.

Yorumlar (0)