Oscar Ödülleri’nde Lady Gaga rüzgarı: Ani değişimi dikkat çekti

95. Oscar Ödülleri Los Angeles’ta dün gece gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerine teslim edildi. Ödül töreninde sahneye çıkan Grammy ödüllü dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın ani bir şekilde kıyafet değiştirmesi gündeme oturdu.

MAGAZİN 13.03.2023, 16:11 14.03.2023, 17:41
Oscar Ödülleri’nde Lady Gaga rüzgarı: Ani değişimi dikkat çekti

“Bad Romance”, “Rain on Me” ve “Poker Face” gibi hit şarkılarla isminden oldukça söz ettiren dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga, dün gece gerçekleştirilen 95. Oscar Ödülleri'nin en fazla adından söz ettiren isimlerinden bir tanesi oldu.

Sahneye çıktı, değişti

Film dünyasından en iyilerin seçildiği etkinlikte Top Gun: Maverick yapımı adına seslendirdiği "Hold My Hand" hitiyle aday olarak gösterilen Gaga, kıyafetlerinin bir anda değişmesiyle gündeme oturdu.

Geçtiğimiz günlerde Gigi Hadid'in defile sırasında giydiği marka bir elbiseyi ödül töreninde giyen şarkıcı, kırmızı ruju ve koyu göz makyajıyla Oscar Ödülleri’nde dikkati üzerine çeken bir görünüm ortaya çıkardı. Fakat her şey sahne aldığı sırada aniden değişti.

Top Gun: Maverick yapımı adına seslendirdiği "Hold My Hand" hitini canlı olarak seslendiren Gaga, sahneye çıkarken tişört ve kot pantolon tercih etti. Diğer bir taraftan şarkıcının makyajsız hali de gözlerden kaçmadı.

Yorumlar (0)