Organ nakli bekliyordu: Hakan Taşıyan'ın durumu ağırlaştı

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden olan Hakan Taşıyan, böbrek ve karaciğer yetmezliği yaşıyor. Ünlü sanatçının arkadaşları sosyal medya üzerinden yardım çağrısında bulundu.

MAGAZİN 20.10.2020, 18:47
Organ nakli bekliyordu: Hakan Taşıyan'ın durumu ağırlaştı

Ayağındaki ağrılar sebebiyle tedavi görmeye başlayan 47 yaşındaki Hakan Taşıyan’ın rahatsızlığı böbrek ve karaciğer rahatsızlığına dek ilerledi.

Konuşmakta zorlandığı görüldü

Uçankuş’un ziyaret ettiği Hakan Taşıyan’ın röportaj verirken konuşmakta zorlandığı görüldü. Arkadaşı Hakan Yılmaz, “Organ nakil ameliyatı her hastanede yapılmıyor, karaciğer ve böbrek nakli için maddi ve maneğe desteğe ihtiyacı var.” dedi.

“Sağlığı ağır durumda”

Taşıyan’ın sosyal medya adresi üzerinden yapılan paylaşımda, “Değerli dostlarımız, sanatçımız Hakan Taşıyan sağlık problemleri sebebiyle ağır durumdadır. Organ nakli gerekmektedir. Kendisini yeniden aramızda görmek için destek lazım, desteklerinizi bekliyoruz.” denildi.

“Acil olarak organ nakline ihtiyacı var”

Taşıyan’ın hastaneye kaldırıldığını söyleyen 30 senelik arkadaşı, şarkıcı ve prodüktör Taner Solak da “Böbrek ve karaciğer yetmezliği olduğu söylendi. Sağlık sorunlarının duyurulmasından hoşlanmaz. Bundan dolayı bizden yardım istemedi. Açıklama yapmak istedik çünkü sanatçımızın aciliyetle organ nakline ihtiyacı var. Tedavinin maliyetinin de çok yüksek olduğunu öğrendik. Sevenlerinden ve devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)