Onları evlilik baskısı mı ayırdı?

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio ile sevgilisi Camila Morrone, evlilik baskısı nedeniyle ayrıldıklarına ilişkin iddialarla gündeme geldi.

MAGAZİN 16.01.2020, 11:38
Onları evlilik baskısı mı ayırdı?

ABD basınında yer bulan söylentilere göre, ünlü yıldız Leonardo DiCaprio, karşılaştığı evlilik baskısı nedeniyle dayanamayarak sevgilisi Camila Morrone ile ilişkisini sonlandırdı.

Son zamanlarda önemli rollerinden birine hayat verdiği Once Upon A Time In Hollywood isimli filmle gündeme gelen DiCaprio'nun 2017'den bu zamana ilişki yaşadığı Camila Morrone ile yollarını ayırdığı iddia edildi. Çift en son St Barts adasında beraber kameralara yansımıştı.

Leonardo DiCaprio'nun annesi Irmeline Indenbirken'in, oğlunun bir an önce evlenmesini istediği konuşuluyordu. Hatta Indenbirken için Dicaprio'nun şu anki sevgilisi Camila Morrone evliliğe en uygun adaydı.

Radar Online sitesinde yer alan iddiaya göre, Indenbirken'in en büyük korkusu da ünlü oyuncunun evliliğe sıcak bakmayarak güzel sevgilisini kendinden soğutmasıydı.

Leonardo DiCaprio bugüne kadar aralarında Gisele Bundchen ve Bar Refaeli gibi dünyaca ünlü top modellerin de yer aldığı ünlü güzellerle uzun süre flört etmişti.

Yorumlar (0)