Öldürmeden süründürüyor: Tuba Ünsal, hastalığını açıkladı!

Son olarak ‘Aşk 101’ dizisinde rol alan başarılı oyuncu Tuba Ünsal, çocukları Sare ve Civan Mert için kitap alırken görüntülendi. Avusturya’da bulunan bir kliniğe gidecekken uçağı kaçırdığı için gidemeyen Ünsal, basın mensuplarına çok bilinmeyen hastalığı konusunda bir itirafta bulundu. Ünsal, yaşadığı rahatsızlığın öldürmediğini ama süründürdüğünü söyledi.

MAGAZİN 02.05.2021, 15:14 03.05.2021, 15:19
Öldürmeden süründürüyor: Tuba Ünsal, hastalığını açıkladı!

Başarılı oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde kızı Sare ile alışveriş yaparken görüntülendi. Son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde rol alan Ünsal, kapanma süreci için çocuklarına ve kendine bir sürü kitap aldığını söyledi. Özellikle çocukları Sare ve Civan Mert’in okumadan uzak kalmaması için ailecek kitap okuyacaklarını belirten Ünsal, 26 tane kitap aldıklarını söyledi. 



Avusturya’ya tedavi için gidecekken uçak kaçırdı

Geçirdiği bir rahatsızlığı da itiraf eden Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde Avusturya’ya gitmek için hareket ettiğini söyledi. Bir detoks merkezinde tedaviye girmek üzere anlaştığını belirten Ünsal, uçağı kaçırdığı için bunu gerçekleştiremediğini belirtti. Ayrıca kimsenin bilmediği rahatsızlığını da söyleyen Ünsal, 'Geçirgen Bağırsak Sendromu' hastalığına yakalandığını ve bu yüzden Avusturya’ya tedavi için gideceğini söyledi. Gitmek için hazırlandığı sırada tedavi olacağı merkezde koronavirüsü çıktığını söyleyen Ünsal, o ara ertelemek zorunda kaldığını ve daha önce de pasaportuyla ilgili bir sıkıntı yaşadığını söyledi.



Geçirgen bağırsak sendromuna yakalandı

Bir ‘hayır vardır’ diyerek tedaviye gidemediğini söyleyen Ünsal, sağlıklı beslenme konusunda dikkatli olmasının önemli olduğunu ve diyet yapması gerektiğini de sözlerine ekledi. Hastalığın öldürmediğini ama süründürdüğünü belirten Ünsal, yakın zamanda Aşk 101 dizisinin ikinci sezonunda da yer alacak. Bilindiği üzere oyuncu Neslihan Atagül de 'Geçirgen Bağırsak Sendromu' hastalığına yakalanmış ve bu yüzden rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı. 



Mankenlikten oyunculuğa geçen bir hayat

7 Aralık 1981 tarihinde Denizli’de dünyaya gelen Tuba Ünsal, Üniversitede işletme okuduğu sırada güzellik yarışmasına katıldı. Daha sonra mankenlik yapmaya başlayan Ünsal, oyunculuğa geçiş yaptı. ‘Mahallenin Muhtarları’ ile başlangıç yapan Ünsal, ‘Mumya Firarda’, ‘Vizontele Tuuba’, ‘Çılgın Dersane’ gibi filmlerle yıldızını parlattı. Arından ‘Yemin’; ‘Tövbeler Tövbesi’, ‘Ruhumun Aynası’ gibi dizilerde rol alan Ünsal, ‘Dünyanın En Güzel Kokusu’ filminin iki filminde de Rıza Kocaoğlu ile başrolleri paylaştı. 

Yorumlar (0)