Oktay Kaynarca ekranlara dönüyor! Yeni dizinin adı belli oldu

Kurtlar Vadisi ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle büyük bir hayran kitlesi yakalayan usta oyuncu Oktay Kaynarca, yeni dizisi ile eylül ayında yeniden ekranlara dönüyor. 

MAGAZİN 14.05.2022, 10:11 14.05.2022, 10:15
Oktay Kaynarca ekranlara dönüyor! Yeni dizinin adı belli oldu

Kurtlar Vadisi’nde Süleyman Çakır karakterine hayat veren ve başarılı performansı ile Türkiye çapında ses getiren Oktay Kaynarca, kısa süre önce final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle de büyük beğeni toplamıştı. Final yapan dizi sonrası usta oyuncunun bundan sonraki süreçte hangi çalışmalar içerisinde yer alacağı da merak konusu oldu.
 

Çekimler haziran ayı sonunda başlıyor

Oktay Kaynarca, ATV ekranlarından yayınlanacak olan ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ isimli yeni dizisiyle eylül ayında bir kez daha ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezona iddialı hazırlanan dizinin bazı sahneleri Orta Asya’da çekilecek. Kaynarca’nın dizideki adı ise ‘Cezayir’ olarak açıklandı. 1.5 ay sonra çekimlerin başlayacağı ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’ dizisinin ismi ise Nesimi’nin şiirlerinden alıntılandı. Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan yer alacak. 

Dizinin yapımcılığını da Oktay Kaynarca üstlenecek

Oktay Kaynarca hayranları tarafından şimdiden merakla beklenen dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu ile yeni sezona damga vurması bekleniyor. Oktay Kaynarca, dizinin aynı zamanda yapımcılığını da üstlenecek. ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’a büyük önem verdiği öğrenilen usta oyuncunun uzun süredir kendi rolüne hazırlandığı belirtildi. 

Yorumlar (0)