Okan Bayülgen: Beni Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet ettiler

Okan Bayülgen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edildiğini ve 2.5 sene boyunca işsiz kaldığını belirtirken, "Bu süre zarfında 4 iş yeri sahibi oldum." dedi.

MAGAZİN 14.11.2020, 22:26 14.11.2020, 22:44
Okan Bayülgen: Beni Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şikayet ettiler

Armağan Çağlayan'ın '196Sekiz' isimli YouTube kanalında sunduğu 'Gör Beni' adlı programa konuk olan ünlü komedyen Okan Bayülgen, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şikayet edildiğini ve 2.5 sene boyunca işsiz kaldığını belirten Bayülgen, "Bu süre zarfında 4 iş yeri sahibi oldum." dedi.

"Kızım için biriktirdiğim parayı kullanmak zorunda kaldım"

"Beni 2.5 sene boyunca işsiz bırakmaları; Fransa'da bankaya götürdüğüm vergisi ödenmiş varlıklarımı, o zaman iktidara yakın iş adamları milyarlarca doları yurt dışına çıkartırken; oradaki 3 kuruş parayı kızımın okuması için orada belli bir para tutuyordum. Onu getirdim ve burada iş kurdum. Bodrum'da bir kulübüm, bir tane brasserie ve İstanbul'da gurur duyduğum bir kabare yatırımım var. Hakikaten Türkiye'ye turistler de geldikleri zaman, 'Bu nasıl bir şey, böyle bir yer mi var?' diyorlar." 

"Ülkeme küsmedim"

"Dünyadaki hiçbir yerden kopya çekilmemiş; iyi mimar, iyi mühendis ile çalışıp 300 kişilik bir kabarem ve onun altında yine bir kulübüm var. Bu süreçte 4 tane iş yeri sahibi oldum. Sırf onlar beni şikayet ettiler ve 2.5 işsiz sene kalmama sebep oldular diye ben kendime her gün gidebileceğim bir iş yeri kurdum. Hiç Türkiye'ye ya da başka insanlara küsmedim, bozuşmadım. Başka bir yerde de yaşamak aklıma bile gelmedi. Çok mutluyum böyle olduğu için. Beni mekan sahibi yaptılar. Ortağı olmayan, bütün yatırımı kendi yapmış, bu işlerle uğraşan ve para kazanan biri haline geldim." 



Yorumlar (0)