Oğuzhan Özyakup ve Melisa Aslı Pamuk’tan evlilik kararı!

Birliktelikleri yaklaşık 2 yıldır devam eden Türkiye güzeli ve oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Oğuzhan Özyakup, bu yaz dünya evine girme kararı aldı!

MAGAZİN 07.01.2021, 11:32 08.01.2021, 08:33
Oğuzhan Özyakup ve Melisa Aslı Pamuk’tan evlilik kararı!

2021 yılının magazin dünyasından ilk evlilik haber geldi! Beşiktaş’ın yıldız golcüsü Oğuzhan Özyakup ile oyuncu Melisa Aslı Pamuk, evlilik kararı aldı. Yaklaşık 2 yıldır sevgili olan ikili, 2021 yaz ayında düğünlerin yapmayı planlıyor.
 

Çift, Hollanda’da evlenmeyi planlıyor

Futbol liginin sona erdiği ve pandeminin biraz daha hafiflemesini bekleyen çift, dünya evine girmek için en uygun tarihin yaz aylarında olduğunu düşündü. Çocuklukları tesadüf olarak Hollanda da geçen Özyakup ve Pamuk çifti, nikahlarını da Hollanda’da yapmayı planlıyor. Çift daha sonra İstanbul’daki dostları için de bir kutlama organize edecek.

14 Nisan 1991 doğumlu ve 29 yaşındaki Melisa Aslı Pamuk ile 23 Eylül 1992 doğumlu ve 28 yaşındaki Oğuzhan Özyakup, ailelerinin de onaylarını alır almaz düğün planları yapmaya başladılar. Öncelik olarak Özyakup, Pamuk’a geçtiğimiz aylarsa sürpriz bir ‘evlenme teklifi’ nde bulunmuştu. 

2011 Miss Turkey yarışması birincisi olan Melisa Aslı Pamuk, son olarak ‘Yeni Hayat’ dizisinde rol almış ancak dizi reytinglere yenilmişti. 

Yorumlar (0)