Oğuzhan Koç’a büyük tepki! Ankara’da yuhalandı

Ankara’nın Sincan ilçesinde konser veren sanatçı Oğuzhan Koç, yağmur sebebiyle konseri yarıda kesince uzun süre yuhalandı. 

MAGAZİN 07.08.2022, 11:11 08.08.2022, 12:41
Oğuzhan Koç’a büyük tepki! Ankara’da yuhalandı

Sincan Belediyesi tarafından davet edilerek Kent Meydanı’nda konser veren Oğuzhan Koç, seslendirdiği şarkılarla binlerce hayranına keyifli anlar yaşattı. Bir süre sonra bölgede yağmurun etkisini artırması sonrası vatandaşlara seslenen Koç, “Durumlar nasıl? Çok ıslanıyor muyuz?” diye sordu. Katılımcılar ise konserin devam etmesi yönünde tezahürat yaptı. 

“Oğuzhan Koç sahneye” diye bağırdılar

Yağışın etkisini artırması sonrası bir açıklama yapan Koç, konsere ara verdiklerini, kısa süre sonra geri döneceğini belirtti. Sahneyi bir başka sanatçıya devreden Koç, bir süre sonra yeniden sahneye çıkarak yağmur sebebiyle konseri bitirdiklerini açıkladı. Bu açıklama, konsere gelen binlerce kişiyi öfkelendirdi. “Oğuzhan Koç sahneye” diye bağıran vatandaşlar, müzisyenlerin toparlandığını görünce ünlü sanatçıyı ve ekibini yuhalamaya başladı. Oğuzhan Koç’a dakikalarca tepki gösteren Ankaralılar, ardından bölgeden ayrıldı. 







Yorumlar (1)
Shalala 2 yıl önce
Amma Tarkan Bakıda Yaşıl Teatrda konsert verdiyi zaman yağışa görə səhnəni tərk etmədi.