Oğuzhan Koç'un dalga konusu olan ayakkabısı fiyatıyla dudak uçuklattı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, düğünlerindeki ilk gelinlik ve damatlık ayakkabısıyla sosyal medya kullanıcılarının diline düştü. Ünlü çiftin servet yatırdığı düğünde Oğuzhan Koç, ayakkabısıyla alay konusu oldu. Boyunu uzatmak için değişik bir seçim yapan Oğuzhan Koç’un ayakkabısının fiyatı ise dudak uçuklattı.

MAGAZİN 30.08.2022, 10:57 30.08.2022, 17:25
Oğuzhan Koç'un dalga konusu olan ayakkabısı fiyatıyla dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in düğünündeki bazı ilginç detaylar, sosyal medyada kullanıcıların diline düştü. Özdemir'in halı kaydırmazına benzetilen ilk gelinliği ile Koç'un kış lastiğine benzetilen damat ayakkabısı bahsi geçen konuların başında geliyor.

Oğuzhan Koç’un ayakkabıları Burhan Altıntop’u hatırlattı

Oğuzhan Koç, düğününde boyunu uzatmak için oldukça yüksek topuk bir ayakkabı seçti. Koç’un ayakkabısını görenler ise "Kış lastiği" diyerek ortaya çıkan görüntülerle dalga geçti. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Oğuzhan Koç’un ayakkabılarını Burhan Altıntop'un unutulmaz kalın topuklu ayakkabılarına benzetti.

Kış lastiğine benzetilen ayakkabının fiyatı şok etti!

Oğuzhan Koç'un düğünde giydiği çok konuşulan o ayakkabının fiyatı ortaya çıktı. Koç damat ayakkabısı için tam 17 bin 600 TL ücret ödemiş. Oğuzhan Koç, eşi Demet Özdemir'e ise düğün hediyesi olarak 860 bin TL değerinde olan bir kolye almıştı.

Yorumlar (0)