Ödül töreninde buz gibi gerginlik: Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'ı uyardı

Dün akşam yapılan GQ Türkiye Men Of The Year Ödülleri töreninde Cem Yılmaz'ın elinden Yılın Oyuncusu ödülünü alan Uraz Kaygılaroğlu, sahnede gergin anlar yaşadı. Kaygılaroğlu, sahnede kaza geçiren eski eşi Melis İşiten ile ilgili konuşurken arkada gülen Cem Ylımaz'a dönen Kaygılaroğlu, "Ciddi bir şey anlatıyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.

MAGAZİN 02.12.2022, 16:36 02.12.2022, 16:47
Ödül töreninde buz gibi gerginlik: Uraz Kaygılaroğlu, Cem Yılmaz'ı uyardı

GQ Türkiye, "Men Of The Year Ödülleri" dün akşam yapılan görkemli bir törenle sahiplerine ulaştı. Uraz Kaygılaroğlu Yılın Oyuncusu Ödülü'ne layık görüldü. Cem Yılmaz'dan ödülünü alan Kaygılaroğlu, konuşma sırasında sinirlendi.

Cem Yılmaz'ın gülmesiyle sahnede gergin anlar yaşandı

Cem Yılmaz'ın elinden ödülünü alan Uraz Kaygılaroğlu, eşinin geçtiğimiz günlerde geçirdiği kazadan dolayı yaşadığı korkuyu paylaşırken, "Çok teşekkür ederim, önemli bir ödül benim için. Zor birkaç gün geçirdik, çok korktum. Günlük hayatta üzüldüğüm birçok şeyin gerçekten boş olduğunu gördüm." dedi. Bu cümleleri kurarken ise arkada Cem Yılmaz'ın güldüğünü gören Kaygılaroğlu, arkasını dönerek "Ciddi bir şey anlatıyorum" diyerek sitemini dile getirdi.

Gecenin o anları sosyal medyada çok konuşuldu.

Yorumlar (0)