O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bu yıl da zirvede

TV8'in sevilen yarışma programı O Ses Türkiye, her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı özel bölümüyle reyting savaşından birinci çıktı

MAGAZİN 02.01.2020, 10:04
O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bu yıl da zirvede

Birbirinden renkli anlara ev sahipliği yapan O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde ünlüler dünyasının sevilen isimleri renkli performanslara imza attı.

Jüri üyeleri arasında Murat Boz, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan'ın yer aldığı O Ses Türkiye, bu yıl da izleyenlere renkli ve keyifli dakikalar yaşattı.

O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel bölümünde birbirinden özel konuklar yer aldı.

İşte bu yıl programda yer alan ünlüler: Serenay Sarıkaya, Gupse Özay, Merve Dizdar, Özge Özpirinççi, Şebnem Bozoklu, Berrak Tüzünataç, Meriç Aral, Bergüzar Korel, Şükrü Özyıldız, Tuvana Türkay, Afra Saraçoğlu,

Erdal Özyağcılar, Loris Karius, Fırat Aydınus, İbrahim Büyükak, Oğulcan Engin, Max Kruse ve Danilo Zanna.

Serenay Sarıkaya geceye damga vurdu!

Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya, Alice Müzikali için bestelenen "Duy Beni" adlı parçayı seslendirdi. Stüdyodakiler izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan Sarıkaya'nın performansı, sosyal medyada gündem yarattı.

Sempatik şef Danilo Zanna izleyenleri kahkahaya boğdu!

Konuklar arasında Masterchef programının jüri üyelerinden Danilo Zanna da vardı. Zanna, sempatik tavırları ve Beyazıt Öztürk'le aralarında geçen diyaloglarla izleyenleri kahkahaya boğdu.

Yorumlar (0)