O şarkı için 300 bin lira harcadı!

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, hakkında tüm merak edilenleri anlattı.

MAGAZİN 23.05.2019, 12:40 23.05.2019, 13:22
O şarkı için 300 bin lira harcadı!

Fatih Ürek, konuk olarak katıldığı Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

“MÜZİK ADINA HİÇ ÖDÜL ALMADIM”

Fatih Ürek, “1990’dan beri hep sahneye çıkıyorum. 35 senedir müzikle gündemdeyim. Çok başarılı şarkılar da yaptım fakat müzik adına bir tane ödül almadım ben. ‘Gelinim Mutfakta’ ile bir senede 10 tane ödül aldım.” sözleriyle sitem etti.

90’lı yıllarda ben bir albüm yaptım. Şu an olmayan, kapanan meşhur bir firma ile çalıştım. Fransızların müzik kanalından uluslararası bir ödül aldım. Ama o ödülü bana vermediler, beni göndermediler. Üzeri kapatıldı, çalıştığım firma örtbas etti.” açıklamalarında bulunan Ürek, “Sonra o kadar ah etmişim ki battılar zaten.” dedi.

“TAK TAK ŞARKISINA 300 BİN TL ÖDEDİM”

Çok bonkör olduğunu belirten Ürek, “Demet Akalın ile birbirimize pahalı hediyeler alırız. Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’na ‘Tak Tak’ şarkısı için 300 bin TL ödedim.” dedi.

“ESTETİKTEN HİÇ PİŞMAN OLMADIM”

Estetik hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Ürek, “Seda Sayan ‘Fransız Askısı’ yaptırmaya bir ayda karar verdi. Operasyon geçirdiğinde ben yanındaydım, videoya çektim zaten. Estetik yaptırıp pişman olduğum bir an olmadı. 10 sene önce lifting yaptırmıştım. Ekranda olunca hoş gözükmek istiyorum.” dedi.

Yorumlar (0)