Nusret'ten kadınlara jest!

"Saltbae" hareketi ve ilgi çekici videoları ile büyük beğeni toplayan, başarılı işletmeci Nusret Gökçe'den 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel jest.

MAGAZİN 06.03.2020, 17:08 06.03.2020, 17:37
Nusret'ten kadınlara jest!

İlgi çekici videoları ile tanıdığımız, "Saltbae" hareketiyle adını tüm dünyaya duyuran başarılı işletmeci Nusret Gökçe bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel yaptığı jest ile gündeme geldi. Sosyal medyadan annesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafta kadınlara bir mesajı olan Gökçe, 8 Mart'ta tüm kadınları ücretsiz olarak restoranında ağırlayacağını duyurdu. 8 Mart'a özel bu etkinliği sosyal medyada annesiyle birlikte paylaştığı  fotoğrafla duyuran Gökçe şunları söyledi:

"Bu benim annem. Eğer burada olmasaydın ben de burada olmazdım. Yaptığın her şey için hepinize kalbimin derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Uluslararası 8 Mart kadınlar gününü kutlamak için tüm kadınları ücretsiz 1 sipariş Lokum, 1 meşrubat ve 1 baklava için 12 öğleden 19.00'a kadar Nusr-et Steak House Global'e davet etmek istiyorum. Uluslararası Kadınlar günü kutlu olsun!"

Nusret geçen yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde aynı etkinliği düzenlemiş ve davete katılan kadınları oldukça mutlu etmişti. Geçen seneki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Nusr-Et şubelerine büyük ilgi gösteren kadınlar, Nusret'in tüm mekanlarının önünde uzun kuyruklar oluşturmuştu.

Yorumlar (0)