Nusret Gökçe her türlü kazanıyor! "O" tweeti NFT olarak satıldı!

Dünyaca ünlü şef ve işletmeci Nusret Gökçe'ye ait olan “Ottoman Steak” başlığıyla atılan bir tweet, NFT olarak 6 bin dolara satıldı.

MAGAZİN 21.04.2022, 16:31 21.04.2022, 16:36
Nusret Gökçe her türlü kazanıyor! "O" tweeti NFT olarak satıldı!

Jet hızıyla yaşamımıza giren NFT’lerin yol açtığı çılgınlık hız kesmeden devam ediyor. Eşi benzeri olmayan bu sanal varlıklar, çoğu zaman uçuk meblağlara satışa çıkarılabiliyor. 

Nusr-et’in tweeti 6 bin dolara satıldı

Geçen yıl Türk kökenli iş insanı Sina Estavi, Twitter’ın eski CEO’su ve kurucularından Jack Dorsey’in hesabı üzerinden atılan ve platformun ilk paylaşımı olan tweet’i tam 2,9 milyon dolar değerinde NFT olarak satın almış ve bu, en pahalı NFT satışlarından birisi olarak gündeme oturmuştu. 

Bugünler de ise sosyal medyada bir dönem ‘salt bae’ akımını başlatan ünlü et restoranı zinciri sahibi ve fenomen Nusret Gökçe’nin, seneler önce atmış olduğu bir tweet, uçuk olmasa bile dudak uçuklatıcı bir fiyata sattığı aktarılıyor. 

Ortaya atılan iddiada Nusret’in, 2017 yılında “Ottoman Steak” başlığıyla atmış olduğu bir tweeti, NFT olarak 6 bin dolar, bugünkü kurla 88 bin Türk Lirasına sattığı öne sürülüyor. Nusret’in tweetini satın alan kişinin kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

Geçen sene de bir tweeti satılmıştı

Nusret'in ayrıca geçen yıl da bir tweeti daha Valuables adlı NFT platformu üzerinden 6 bin dolar karşılığında alıcı bulmuştu.

Yorumlar (0)