Nuri Alço’ya dolandırıcı şoku: Hacklendi!

Yeşilçamın ünlü oyuncusu Nuri Alço, bu kez dolandırıcıların hedefi oldu. Ünlü ismin sosyal medya hesabı, hackerlar tarafından ele geçirildi. Alço, konu hakkında kendisini tanıyan herkese dikkatli olmaları konusunda uyarı yaptı.

MAGAZİN 11.02.2021, 17:23 12.02.2021, 13:50
Nuri Alço’ya dolandırıcı şoku: Hacklendi!

Sosyal medya dolandırıcılarının hedefinde bu kez, Yeşilçamın usta sanatçısı Nuri Alço yer aldı. Alço’nun sosyal medya hesabı, dolandırıclar tarafından ‘hack’ lendi! Dolandırıcılar, ünlü oyuncunun takipçilerine özelden mesaj attılar. Bahis sitesi adı altında paranın işletileceğini ve daha fazla para kazanacaklarını söyleyen dolandıcılar, Alço’nun takipçilerini de dolandırmış oldu.



Görüntülü arayarak ofis ortamı gösterdiler

60 bin lirasını kaybeden ve Alço’nun takipçisi olan Zehra Aslan Şahin, Alço’yu şahsi olarak tanıdığı ve güvendiği için, 69 bin lira kazandığını gördüğü paylaşımın görerek yazdığını söyledi. Yazıştığı kişilere güvendiğini söyleyerek banka kredisi çeken Şahin, dolandırıcıların görüntülü arayarak ofis ortamı gösterdiklerini söyledi. Parça parça para gönderdiğin söyleyen Şahin, kendisini tekrar aradıklarını ve eğer para göndermeze gönderdi paraların da yanacağını söylediklerini belirtti.



Hesabı ele geçirilen Nuri Alço ve dolandırılan Zehra Aslan Şahin, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına dolandırıcılar konusunda suç duyurusunda bulundular. Nuri Alço, daha önce de Ayşen Gruda'nın cenaze töreninde parasının çalındığını söylemişti. Cebindeki  5 bin TL’nin çalındığını söyleyen Alço, cenazelere de çok gitmemeye çalıştığını söylemişti.

Yorumlar (0)