Norm Ender'den pop müzik açıklaması

Gayrettepe'de bir gece kulübünden sahne alan Norm Ender mekan çıkışı, "Rap müzik dijital ortamda zaten pop müziği çoktan geçmişti. Beklenen oldu. Şapka düştü, kel göründü" ifadelerini kullandı.

MAGAZİN 24.08.2019, 18:32
Norm Ender'den pop müzik açıklaması

Rap müziğe attığı disslerle damga vuran Norm Ender, Gayrettepe'de bulunan bir gece kulübünde sahneye çıktı. Sahneden inen ünlü rapçi, magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

"BUNLAR ŞOVUN İÇİNDE VAR"

Norm Ender, rap müziğin diğer ünlü isimleri Killa Hakan, Ceza, Ezhel, Ben Fero'nun beraber seslendirdiği Fight Kulüp şarkısıyla kendisine gönderme yapıldığını öne sürmüş, Killa Hakan bunun üzerine Norm Ender'i üstü kapalı tehdit etmişti. 

Konunun anımsatılması üzerine Norm Ender, "Yok ya önemli bir şey değildi. Tamamen şovun içerisinde olan bir şey. Ciddiye alınacak bir durum söz konusu değil" dedi.

"RAP MÜZİK, POP'U ZATEN GEÇMİŞTİ"

"Rap müzik, pop müziği geçti şeklinde yorumlar için ne demek istersiniz?" sorusuna ise Norm Ender, "Zaten bu dünyada böyleydi. 20 sene sonra bize geldi. Rap müzik dijital ortamda zaten pop müziği çoktan geçmişti. Beklenen oldu. Şapka düştü, kel göründü" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)