Nilüfer emeklerine üzüldü

Yeni yıla girerken sahnede olan Nilüfer, konser esnasında çekilen fotoğraflarında kasıtlı olarak kilolu gösterildiğini ileri sürdü.

MAGAZİN 04.01.2020, 09:39
Nilüfer emeklerine üzüldü

Usta sanatçı Nilüfer, yılbaşı gecesi çekilen fotoğraflarına çok sinirlendi. Kendisini kilolu gösteren fotoğraflara tepki gösteren Nilüfer, kendi fotoğrafçısının çekimlerini yayınladı.

Bir magazin sitesinde paylaşılan fotoğraflara kızan Nilüfer, fotoğrafın kaldırılmasını rica ederken, 80 kilo göründüğünü ancak 53 kilo olduğunu ifade etti. 

Fotoğrafları üzerinde oynama yapıldığını da ileri süren ünlü sanatçı, kendi Instagram hesabından o gece çekilen fit fotoğraflarını paylaştı. Kendi paylaşımları büyük beğeni toplayan Nilüfer'in, böyle fit kalmasını sağlayan sırrı merak edildi.

"Ne için emek veriyorum?"

Uzun süredir Osman Müftüoğlu ile çalıştığını ve kilosu konusunda çok dikkatli olduğunu belirten Nilüfer, “Kilolu olabilirdim sorun orada değil, beni olduğumdan çok farklı göstermek şiddet. Ki ben Osman Müftüoğlu’nun tavsiyesiyle günde 2 öğün besleniyorum. Yürüyüş ve pilates yapan biri olarak bir emek veriyorum. Ne için? Tabii ki işime, seyircime ve kendime saygımdan… Takipçi kazanmak, reklam almak için bu oyunlara girmek çok çirkin diyor ve bu konuyu kapatıyorum.” notunu paylaştı.

Yorumlar (0)