Nilperi Şahinkaya televizyona dönüyor

Sevilen oyuncu Nilperi Şahinkaya, çekimleri 15 Şubat'ta başlayacak olan "Yeni Hayat" dizisiyle televizyona dönmeye hazırlanıyor.

MAGAZİN 08.02.2020, 13:40
Nilperi Şahinkaya televizyona dönüyor

Blu TV'de yayınlanan Aynen Aynen dizisinde rol alan Nilperi Şahinkaya, yeni sezonda internet dizisinin yanında bir televizyon dizisiyle de ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Kadın-erkek ilişkilerine dair gerçeklikleri esprili bir dille anlatan yapımda, Şahinkaya ilk olarak Uraz Kaygılaroğlu birlikte kamera karşısına geçmişti.  Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden ayrılmasından sonra Şahinkaya, diziye Kerem Bürsin ile devam edecek.

"Aynen Aynen"in yanı sıra 15 Şubat'ta çekimleri başlayacak olan "Yeni Hayat" dizisinde de yer alacak olan Şahinkaya, dizide "Nevin" karakterini canlandıracak. Adem karakterini Serkan Çayoğlu'nun, Ece karakterini ise Nisa Sofiya Aksongur'un canlandıracağı Yeni Hayat, Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Cem Özduru ve Başak Soysal'ın yönetmenliğini üstlendiği, Elif Usman'ın ise senaryosunu kaleme aldığı Yeni Hayat'ın başrollerinde Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Nisa Sofiya Aksongur gibi isimler bulunuyor. Diziye son olarak son zamanların sevilen oyuncusu Nilperi Şahinkaya katıldı. Şahinaya'nın Yeni Hayat dizisinin kadrosuna katılmasıyla birlikte, Kral dizisinin kadrosundan çıktığına yönelik haberler netleşmiş oldu.


 

Yorumlar (0)