"Nilperi Şahinkaya soğan yiyip beni öp diyordu"

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Yaşamayanlar dizisindeki partneri Nilperi Şahinkaya hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Bürsin, Şahinkaya'nın öpüşme sahnelerinden önce soğanlı ve sarımsaklı dürüm yedikten sonra kendisine 'Gel beni öp' dediğini söyledi.

MAGAZİN 14.10.2019, 17:46
"Nilperi Şahinkaya soğan yiyip beni öp diyordu"

Ünlü oyuncu Kerem Bursin, Zeynep Ocak'ın sunduğu ve Youtube kanalı üzerinden yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programına konuk oldu. Bürsin, bir dönem Yaşamayanlar dizisinde birlikte oynadığı Nilperi Şahinkaya hakkında herkesi güldüren açıklamalarda bulundu.

"Hande Doğandemir'in ağzı kokmuyordu"

Rol aldığı projelerdeki öpüşme sahnelerini anlatan Bürsin, "Güneşi Beklerken dizisinde her saniye öpüşme sahnesi çekiyordum. Başrolü paylaştığım Hande Doğandemir'le öpüşmemizi pek hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu." dedi.

"Partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı"

Bürsin, dijital platform üzerinden yayınlanan "Yaşamayanlar" dizisinde birlikte oynadığı Nilperi Şahinkaya'ya ilişkin, "Partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da 'Gel beni öp' diyordu." dedi. 

Yorumlar (0)