Nihal Yalçın: Tamer Karadağlı'nın önüme geçmesine izin vermeyin

Antalya’da 58’incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne, Tamer Karadağlı’nın tavırları damga vururken, ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Nihal Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Lütfen Tamer’in, önüme geçmesine izin vermeyin. Bu benim gecem” sözlerini kullandı.

MAGAZİN 11.10.2021, 09:30 11.10.2021, 17:26
Nihal Yalçın: Tamer Karadağlı'nın önüme geçmesine izin vermeyin

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla bu sene 58'incisi gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül ve kapanış töreni, Antalya Spor Salonu'nda düzenlendi.

Nihal Yalçın, ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi oldu

Sunuculuğunu Yekta Kopan ve Şevval Sam’ın yaptığı gecede; En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi "Kafes" adlı filmdeki rolüyle Tarhan Karagöz olurken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü ise "Zuhal" filmindeki rolüyle Nihal Yalçın aldı.

Tamer Karadağlı damga vurdu

Nihal Yalçın'ın 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldığı esnada ilginç anlar yaşandı. Ödülünü almadan önce Nihal Yalçın, konuşma yapmayı tercih ederken, konuşma yaptığı esnada Tamer Karadağlı'nın tavırları ise dikkat çekti.

Yalçın'ın konuşması esnasında Tamer Karadağlı'nın sık sık saatine bakması dikkat çekti. Yalçın’ın konuşmasının ekip arkadaşlarına teşekkür ettiği bölümünde Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'a ödülünü uzattı.

Nihal Yalçın şaşırdı 

Seyircilerin alkışladığı anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek "Ödülü kim verdi?"diye sordu. Ardından Karadağlı'ya dönerek "Sus mu diyorsunuz? Artık sus mu diyorsunuz?" sözlerini kullandı.

Karadağlı ise Yalçın’a, "Ödülünüzle birlikte konuşun diye." cevabını verdi. Usta oyuncunun bu tavrı sosyal medyada gündem oldu.

“Bu benim gecem”

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Nihal Yalçın, "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu benim gecem!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)