Nihal Yalçın, rolü Öykü Karayel'e verilince sinirlendi!

Nihal Yalçın, "Bir Başkadır" dizisinde Meryem karakteri için önce kendisiyle anlaşma sağlanması, daha sonra ise rolün Öykü Karayel'e verilmesi üzerine sinirlendi. 

MAGAZİN 17.11.2020, 08:00 17.11.2020, 15:49
Nihal Yalçın, rolü Öykü Karayel'e verilince sinirlendi!

Netflix'te izleyiciler ile buluşan "Bir Başkadır" dizisi, son günlerde oldukça popüler hale geldi. 

En çok seyredilen dizilerden biri olan "Bir Başkadır"da Meryem karakterini canlandıran Öykü Karayel'in oyunculuğu ise takdir topladı. Sosyal medya platformlarında güzel oyuncuya övgüler yağdırıldı. 

Nihal Yalçın ise Meryem karakteri için önce kendisiyle anlaşma sağlanması, daha sonra ise rolün Öykü Karayel'e verilmesi üzerine sinirlendi. 

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Nihal Yalçın, insanların çok fazla gaza gelip birbirlerini etkilediklerini ifade etti.

39 yaşındaki oyuncu, herkesin dizi yorumculuğu yaptığını ve oyunculuk övdüğüne dikkat çekerek, bu nedenle karnına ağrılar girdiğini aktardı.

Söz konusu kişilerin cehaletini gördüğünü belirten Nihal Yalçın, bu kişileri "kendini bilmez" olarak nitelendirdi. 

Hülya Avşar: Saygı uyandırdı

Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Öykü Karayel'le ilgili sürekli övgüler işittiğini, bu nedenle "Bir Başkadır" dizisini merakla izlediğini ve bırakamadığını ifade etmişti.

Öykü Karayel'in oyunculuğunun kendisinde saygı uyandırdığını belirten Hülya Avşar, hem ona hem de tüm oyunculara ve ekibe tebriklerini sunmuştu.

Zerrin Tekindor: Delirdin mi?

Zerrin Tekindor, Instagram hesabından Öykü Karayel'in fotoğrafının altına "Delirdin mi?" şeklinde yorum yapmıştı.

"O nasıl oynamak?" diye soran Zerrin Tekindor, Öykü Karayel'in oyunculuğuna hayran kaldığını ve devamını merakla beklediğini ifade etmişti.

Zerrin Tekindor, "Bir Başkadır" dizisi için "enfes" ifadesini kullanmıştı.

Şebnem Bozoklu: Harikasın

Şebnem Bozoklu da aynı paylaşıma, Öykü Karayel'in harika olduğuna hatta çok daha fazlası olduğuna dair bir yorum yapmıştı.

Şebnem Bozoklu, Öykü Karayel'in oyunculuğunu "muazzam" olarak nitelendirmişti.

Yorumlar (0)