"Nihal” itirafı: “Behlül’den başka kime aşık olacaktı ki” 

Katıldığı bir programda sosyal medyadan sorulmuş soruları yanıtlayan Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu dizisi için seneler sonra şaşırtan bir itirafta bulundu. “Nihal” karakterine hayat veren Kaya, “Yeni bir şey tespit ettim” diyerek dizide oynadığı sırada fark edemediği bir şeyi hayranlarıyla paylaştı. 

MAGAZİN 27.01.2022, 11:16 28.01.2022, 09:08
"Nihal” itirafı: “Behlül’den başka kime aşık olacaktı ki” 

Güzel oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde bir programa konuk oldu. Sosyal medya üzerinden sorulan soruları programda yanıtlayan Kaya, “Nihal” karakterini canlandırdığı sırada fark edemediği bir noktayı yeni fark ettiğini itiraf ederek bunu izleyicilerle de paylaştı. 



“Nihal karakterini hiç sevemedim” 

Hazal Kaya daha önceki açıklamalarında Nihal karakterini hiç sevmediğini belirtmişti. Diziyi her fırsatta baştan sona dikkatli şekilde izlediğini söyleyen Kaya’ya sorulan sorulardan biri, “Canlandırdığınız karakteri sevmemenizin sebebi nedir?” idi. Kaya’nın yanıtı ise şu şekilde oldu: “Aşk-ı Memnu’yu en son hamileyken baştan sonra izledim. O anda bir şey dikkatimi çekti. Nihal, genç bir kız olduğu için bara gitmek istiyor. Ama ona, ‘Baban bunu duyarsa çok kötü olur.’ diyorlar. Ay babası da yani onunla ilgili ne duyacak ki! Alt tarafı bara gidecek. Aile içinde her şey oluyor, herkes her şeyi yaşıyor ama bu kızın hiçbir şey gördüğü yok.” 



“Bu kız başka kime aşık olacaktı ki!”  

“Nihal sürekli evde. Yukarı çıkıyor, aşağı iniyor, bahçeye çıkıyor. Behlül’ü gördü sadece ona da aşık oldu. Bu kız başka kime aşık olacaktı ki! Çünkü gidemiyor bir yere. Nihal’in hayatı çok zordu. Parası vardı ama huzuru yoktu.” 
 

Yorumlar (0)