Neslihan Atagül, 'Sefirin Kızı'ndan ayrıldı: Yerine gelecek isim belli oldu

Uzun bir dönemdir ekranlarda olan 'Sefirin Kızı' adlı dizinin başrol oyuncularından Neslihan Atagül, yaşadığı 'geçirgen bağırsak sendromu' sebebiyle diziden ayrılmaya karar verdi. Ünlü oyuncunun yerine Tuba Büyüküstün'ün getirileceği öğrenildi.

MAGAZİN 19.01.2021, 18:10 20.01.2021, 16:54
Neslihan Atagül, 'Sefirin Kızı'ndan ayrıldı: Yerine gelecek isim belli oldu

‘Sefirin Kızı’ adlı dizide Engin Akyürek ile birlikte başrolü paylaşan Neslihan Atagül, sağlık sorunları sebebiyle diziye veda etti. 

"Nare ile vedalaşıyorum"

Neslihan Atagül, kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Hepinize merhaba. Canlandırırken hücrelerime kadar hissettiğim 'Nare' karakteri ile vedalaşıyorum. Ben devam etmeye çaba sarf etsem de, vücudum buna izin vermedi. Bir süre dinlenmeye gereksinim duyuyorum. Dizi ekibime selam olsun. Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Seyircilerimize de teşekkür ederim, her daim destek oldunuz. İyi ki hayatımdasınız. En yakın dönemde başka hikayelerle görüşmek dileğiyle…”

Neslihan Atagül'ün yerine kim oynayacak?

Neslihan Atagül'ün diziden ayrılmasıyla birlikte, yerine gelecek olan oyuncu birçok kişi tarafından merak konusu oldu. 'Nare' karakterini Tuba Büyüküstün'ün canlandıracağı öğrenildi.

Geçirgen bağırsak sendromu nedir?

Multiple skleroz (MS) ve kronik yorgunluk sendromu dahil olmak kaydıyla, çok çeşitli ve kronik sorunların sebebidir. Kan akışına bir bağırsak yolu üzerinden giren mikroplara, toksin maddelere ya da diğer maddelere immün sistemin reaksiyon vermesi ile birçok sorun ve semptomun meydana gelmesidir.

Yorumlar (0)