"Ne pis bir dünyaymış!"

 Katıldığı bir magazin programında ünlüler dünyasıyla ilgili çarpıcı itiraflarda bulunan oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu,"Ne kadar pis bir dünya herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde, bilseydim girmezdim" şeklinde konuştu.

MAGAZİN 13.02.2020, 15:29
"Ne pis bir dünyaymış!"

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı parlayan Onur Büyüktopçu, birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Onur Büyüktopçu, ünlüler dünyasının bilinmeyenlerini şu sözlerle anlattı:

"Bu ilişkileri ünlüler yaşadığı için ses getiriyor normal hayatta neler yaşanıyor görüyoruz. Sabah programlarında neler neler var görüyoruz. Tabii ünlüler de biraz daha çeki düzen vermeleri gerekir. Ben de beş senedir bu camianın içindeyim. Ben de her tarafa gidiyorum, kız arkadaşlarımla erkek arkadaşlarımla… Ben olduğum gibiyim kız arkadaşımla çekildiği fotoğrafları hikayeme de koyuyorum. Hiçbir zaman da ‘sevgili’ diye haber çıkmıyor. Ben başka kafalarda bir adamım."

"İhanete uğradım. Sevgili olarak değil, çok değer verdiğim arkadaşlarımın arkamdan bir laf bile söylemesi yüzüme gülüp arkamdan konuşması bu bile ihanettir. Bu olay bizim camiada çok."

"Benimle tanışan, görüşen sonra yapımcıma gidip ‘Onur’un elinden al bu işi, bana ver’ diyen bir sürü insan da var, yok değil. Benim kulağıma geliyor bunlar ama ben susmayı tercih ediyorum. Herkesin ayıbı kendine!"

"O insanları gördüğüm zaman selam veriyorlar bana kafamı çeviriyorum. "N’aber Onur" diyor sadece kafa selamı veriyorum o kadar. Anlıyordur herhalde. Çok varmış o tarz insanlar bilseydim ünlü falan olmak istemezdim. Ne kadar pis bir dünya herkes birbirinin kuyusunu kazma peşinde."
 

Yorumlar (0)