Nazan Öncel’den Gülben Ergen’e destek!

Sevilen sanatçı Gülben Ergen, piyasaya sürdüğü “Seni Kırmışlar” adlı albümüyle övgü almaya devam ediyor. Son olarak Ergen’e, ünlü sanatçı Nazan Öncel’den destek geldi!

MAGAZİN 11.01.2021, 10:17 11.01.2021, 15:38
Nazan Öncel’den Gülben Ergen’e destek!

Hem özel hayatı hem de müzik dünyasında yaptığı çalışmalarıyla he zaman gündeme gelen sevilen sanatçı Gülben Ergen, yeni albümüyle gündemdeki yerini koruyor. Pandemi dönemine rağmen uzun zamandır çalışan Ergen,  11. albümü “Seni Kırmışlar” ile ilk çıktığı günden bu yana zirvedeki yerini koruyor.

Çıkardığı her bir şarkısıyla müzik dünyasına unutulmaz şarkılar kazandıran Gülben Ergen’in albümünün çıkış şarkısı ‘Seni Kırmışlar’ ın, söz ve müziği Kubilay Karaca’ya ve ait olan düzenlemesi Berk Sabah'a ait. Şarkının klibi ise Metin Arolat yönetmenliğinde çekildi. YouTube’da trend videolar listesine giren Seni Kırmışlar’ın klibi için bir sürpriz destek daha geldi.

Nazan Öncel, Ergen’in şarkısını paylaştı

‘Gidelim Buralardan’, ‘Nereye Böyle’, ‘Gitme Kal Bu Şehirde’, ‘Hay Hay’ gibi şarklıların usta yorumcusu, söz yazarı ve besteci Nazan Öncel, sosyal medya hesabından Gülben Ergen’e destek verdi. Öncel paylaşımında  ‘Seni Kırmışlar’ şarkısını paylaştı ve “Günün Şarkısı Gülben’den gelsin” notlunu ekledi. Ergen bu paylaşımla birlikte çok mutlu oldu.

Sanat dünyasından da bir çok ünlünün yeni şarkısını desteklediği Gülben Ergen, ayrıca yeni albümü ile de müzik marketlerde en çok satan albümler arasında birinciliği göğüslemiş durumda.

Yorumlar (0)