Naz Elmas adeta aşk üçgenine düştü

Naz Elmas'ın geçtiğimiz haftalarda evlendiği işadamı Erol Özmandıracı, eski sevgilisi tarafından dava edildi.

MAGAZİN 09.01.2020, 11:06
Naz Elmas adeta aşk üçgenine düştü

Sözcü'de yer alan habere göre; Erol Özmandıracı'dan olan iki yaşındaki kızı için aylık 20 bin lira nafaka isteyen Merve Nur B. mahkemeden, işadamı Erol Özmandıracı ile kızının düzenli bir ilişki ile iletişim kurmasına karar verilmesini talep etti.

Havacılık sektöründe VIP hostes olarak görev yapan Merve Nur B., geçtiğimiz haftalarda oyuncu Naz Elmas evlenen ünlü işadamı Erol Özmandıracı’ya, ikilinin evlilik dışı ilişkilerinden doğan 2 yaşındaki kızları için nafaka ve baba ile kızın iletişimi hakkında dava açtı.

İstanbul Aile Mahkemesi’ne avukatı Handan Bakbak aracılığıyla başvuru yapan Merve Nur B., sundukları dava dilekçesinde işadamı Erol Özmandıracı ile 2014 yılında tanıştıklarını ve beraberlik yaşamaya başladıklarını iddia etti. Özmandıracı’nın evine yerleştiğini söyleyen Merve Nur B. dilekçesinde bu ilişkiden yaşadığı hamileliğini sonlandırdığını fakat ilerleyen süreçte işadamının ısrarı ile anne olduğunu ifade etti.

Doğum sonrasında daha geniş bir eve taşındıklarını vurgulayan hostes Merve Nur B., işadamının küçük bir daire tutarak bebeğin bakıcısıyla burada yaşamasına karar verdiğini iddia etti.

Bebekten sonra değiştiğini ileri sürdü

Bebeğini komşuya gider gibi emzirdiğini anlatan Merve Nur B. dilekçesinde 10 günlük lohusa iken Özmandıracı’dan tekme yediğini de ileri sürdü. Kızının doğumu sonrasında Erol Özmandıracı’nın kendisine olan tavırlarının da değiştiğini söyleyen Merve Nur B. dilekçesinde evden kovularak ekonomik şiddete uğradığını da öne sürdü.

Hostes B., Özmandıracı’nın kendisini yaptırdığı dairelerden birine gönderdikten sonra terk ettiğini dilekçesinde belirtti.

Babasız büyümesin diye...

Hostes Merve Nur B., mahkemeye sunduğu dilekçede hayatını birleştirmeyi planladığı işadamının kendisini aldattığını, aşağıladığını, bebeği ile mağdur ettiğini fakat çocuğunun babasız gibi muamele görmesi nedeniyle dava açmak mecburiyetinde kaldığını kaydetti.

Yorumlar (0)