Mustafa Sandal’dan şaşırtan karar: “Çok yakında...” 

51 yaşındaki sanatçı Mustafa Sandal, yeniden nikah masasına oturmak için gün saydığını açıkladı. Sandal, 30 yaşındaki model sevgilisi Melisa Sütşurup ile henüz basına bildirilmeyen bir tarihte evlenecek.  

MAGAZİN 27.12.2021, 08:58 28.12.2021, 09:17
Mustafa Sandal’dan şaşırtan karar: “Çok yakında...” 

51 yaşındaki sanatçı Mustafa Sandal, uzun süre evli kaldığı ve çocuklarının annesi olan Sırbistanlı şarkıcı Emina Jahovic’ten Haziran 2018’de boşanmıştı. Eski eşiyle şu anda nafaka sebebiyle davası devam eden Sandal, bir süredir 30 yaşındaki model Melisa Sütşurup ile birliktelik yaşıyordu. 



İkinci kez damat olacak 

Evlenecekleri yönünde sık sık haberler çıkmasına karşın yorumda bulunmayan çiftten Mustafa Sandal, sessizliğini bozdu ve şunları aktardı: “Nikahımız için henüz gün almadık fakat hazırlıklara başladık.” 



Sütşurup’un tek taşı dikkat çekti 

Mustafa Sandal basına açıklama yaparken Melisa Sütşurup’un tek taşı dikkat çekti. Sütşurup, “Bu, evlilik yüzüğüm değil.” ifadesini kullandı. Bunun üzerine Sandal, “Evlilik yüzüğünü henüz göremezsiniz.” yorumunda bulundu. 

Mustafa Sandal’ın eski eşinden Yaman ve Yavuz isminde iki erkek çocuğu; Melisa Sütşurup’un da önceki evliliğinden bir oğlu var. 

Yorumlar (0)