Mustafa Sandal yargı karşısında!

Mustafa Sandal 1 Ocak 2020 tarihinde Beni Ağlatma isimli bir kitap piyasaya çıkarmıştı. Kitabın birinci baskısında Defne Samyeli ile aralarında geçenler hakkında yazdıkları satırla çok fazla konuşulmuştu. O dönemde pek çok ünlü isim Mustafa Sandal hakkında yorum yapmıştı. Hakkında açılan dava bugün görüldü.

MAGAZİN 18.03.2021, 16:10 18.03.2021, 23:29
Mustafa Sandal yargı karşısında!

Kitapta Defne Samyeli ile nasıl ve ne zaman tanıştıklarını, arkadaşlıklarının nasıl geliştiğini ayrıntılı şekilde anlatan Sandal, sözlerini şu şekilde sürdürmüştü: “İlk albümümü çıkardığım dönemde Defne ile tanıştık. Türkiye’nin en güzel üç kadını arasındaydı, güzellik yarışmasında seçilmişti. Fırtına gibi podyumlarda esiyordu. Hem çok akıllı hem de çok güzel bir kadındı, ondan etkilenmemek elde değildi. O zamanlardaki düşüncelerim ise o an onu kız arkadaşım olarak tanıtamayacağım, kızların bana olan ilgisini kaybetmek istemeyişim yönündeydi. İlişkimizi gizli yürütebileceğimizi söyledim” 



“Defne beni terk etti.” 

Sözleri karşısında Defne Samyeli’nin kendisini terk ettiğini belirten Sandal, geriye dönüp baktığında o dönemdeki düşüncelerine güldüğünü ifade ediyor.  

Mustafa Sandal’ın kitabında yer verdiği bu ve daha pek çok cümle karşısında başta Defne Samyeli olmak üzere pek çok ünlüden eleştiri gelmişti. Konu hakkında Samyeli, “Umarım Mustafa bu konu hakkında net bir açıklama yapar. 25 yılda toplamda 4 kez görüştüğüm bir arkadaşıma dava açmak istemem.” şeklinde konuşmuştu. 



Davalık oldu 


Defne Samyeli’nin sözlerinden sonra kitabından ve söylediklerinde değişiklik yapmayan Mustafa Sandal, Defne Samyeli tarafından “gerçek dışı beyanlarda bulunmak, onur ve saygınlığı zedelemek, huzur ve sükunu bozmak” gerekçeleriyle dava edildi. Bir süre sonra ifadeye çağrılan Sandal’ın davası ise bugün görüldü. 

Mustafa Sandal mahkemede tüm kadınlara saygısı olduğunu ve kitabından Defne Samyeli'ye iltifatlar ettiğini dile getirdi. O dönemde yaşanılan ve kitabında değindiği olayları ise hakim karşısında tekrar anlattı.

2 yıl hapsi isteniyor

Defne Samyeli'yi temsil eden avukatı, Sandal hakkınd 2 yıl hapis istemiyle dava açmıştı. Dava sonucunda ise savcı, Sandal'ın beraatini istedi.

Yorumlar (0)