Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol, yeni şarkı için bir araya geldi!

Pop müziğin güçlü sesi Mustafa Sandal ve başarılı oyuncu-komedyen Doğu Demirkol, yeni bir proje için bir araya geldi. İkili yeni şarkı “Tekrar” ın klibinde beraber oynarken, şarkıyı da birlikte söyledi.

MAGAZİN 26.01.2021, 10:43 26.01.2021, 16:36
Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol, yeni şarkı için bir araya geldi!

Türk pop müziğine “Araba”, “Aya Benzer” ve “Pazara Kadar” gibi şarkıları kazandıran efsane isim Mustafa Sandal, "Ahlat Ağacı", "Tutnamayanlar", "Bayi Toplantısı" ve "Ölümlü Dünya" gibi projelerin sevilen oyuncsuu ve sahnelerin sevilen komedyeni Doğu Demirkol ile sürpriz bir ortak projeye imza attı. İkili “Tekrar” adlı şarkı için buluştu!


 

Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol birlikte seslendirdi

Sözlerini Doğu Demirkol’un yazdığı şarkının müziği direktörlüğü ve aranjesi, Hakan Kara tarafından gerçekleştirildi. Tarık Ceran tarafından mix mastering çalışması yapılan şarkıyı, Mustafa Sandal ve Doğu Demirkol birlikte seslendirdi!

Şarkının klibi ise, beş farklı mekanda  iki günde çekildi. Toplamda 40 kişilik bir ekibin çalıştığı klin yönetmenliğini ise Karan Kardeşler üstlendi. “Tekrar” şarkısı,  YADA Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda dinlenebiliyor.

Yorumlar (0)