Mustafa Sandal mahkemelik oldu!

Şarkıcı Mustafa Sandal hayatını anlattığı kitabı "Beni Ağlatma"da Defne Samyeli ile bir dönem aşk yaşadıklarını iddia etmişti. Samyeli, iddia hakkında dava açmaya hazırlanıyor.

MAGAZİN 18.01.2020, 09:31 18.01.2020, 10:06
Mustafa Sandal mahkemelik oldu!

Önceki günlerde "Beni Ağlatma" isimli kitabını okurlara sunan Mustafa Sandal, "yıllar önce ilişkilerini gizleme isteği yüzünden Defne Samyeli tarafından terk edildiği" iddiasına kitabında yer verince gündeme bomba gibi düştü. 50 yaşındaki popçu, "Defne ne istediğini bilen, net bir kadın. 'Senin bakış açın ve modun buysa bana uymuyor' dedi ve yapması gerekeni yaptı." sözleriyle herkesi çok şaşırttı.

Samyeli yalanladı

Defne Samyeli, “Mustafa Sandal'ın kitabında 25 yıl önce ilişki yaşadığımıza, benim bir de ‘ilişkiyi gizli yaşamak istediğim için' onu terk ettiğime dair tamamen gerçek dışı bir iddiaya uyandım bu sabah. Mustafa Sandal'ın hayatının dikkat çekmesi için adıma gerek var mıydı, bilemedim. Dilerim kendisi bu duruma netlik kazandırır da 25 senede topu topu 4 kez gördüğüm bir sanatçı arkadaşıma dava açmak durumunda kalmam.” diyerek Sandal'ın ortaya attığı iddiaları yalanladı.

"Şaşkınım"

Samyeli’nin “Duruma netlik kazandırmazsa dava açarım” sözlerini ise, "reklam" göndermesiyle yanıtlayan popçu, "Tam olarak neye bozulduğunu anlamış değilim. Onun net ve kararlı duruşundan ötürü zaten bir ilişki yaşayamadığımız yazıyor, yaşadığımız değil. Bir ay önce bir yemekte ‘Kitapta benden de bahsettin mi?’ diye soran da kendisiydi. Şaşkınım ama yine de öyle diyorsa, saygı duymak gerekir. Birkaç gün önce çıkardığı single’ında başarılar dilerim.” sözleriyle ortaya attığı iddiaların arkasında durdu.

Magazin gündemine bomba gibi düşen karşılıklı açıklamalardan sonra Defne Samyeli, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’nda bir mekândan çıkarken görüntülendi.

47 yaşındaki sunucu, Mustafa Sandal’ın "Beni Ağlatma" kitabında ortaya atılan eski aşk dedikoduları hakkında, “Arkadaşlar hepsi gerçek dışı. Yakında bir dava açılacak.” diye konuştu.

Yorumlar (0)