Mustafa Sandal'ın şehit isyanı! "Nargileli keyfiniz bol olsun!"

Instagram hesabı üzerinden Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen Teğmen Talha Bahadır ile Suriyeli mültecilerin görüntülerini paylaşan Mustafa Sandal, "Kendi vatanından kaçanlar, ülkemizde keyif çatıyor. Nargileli keyfiniz bol olsun (!) biz aslan gibi çocuğumuzu, keyif çatmanız için sizin vatanınızda bugün şehit verdik.” sözlerini kullandı.

MAGAZİN 05.05.2022, 08:30 05.05.2022, 17:32
Mustafa Sandal'ın şehit isyanı! "Nargileli keyfiniz bol olsun!"

Teğmen Talha Bahadır, Suriye’nin kuzeyine düzenlenen Zeytindalı Harekat bölgesinde görev süresinin sona ermesine 1 gün kala şehit düştü.

Mustafa Sandal isyan etti!

Şehidin naaşı, memleketi Yalova'da toprağa verildi.

Instagram hesabı üzerinden bir paylaşım yapan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, şehit ve Suriyeli mülteciler ile ilgili duygularını dile getirdi. Sandal yaptığı paylaşımda, "Zeytindalı Harekât Bölgesinde yaralanan İs. Tğm. Talha Bahadır şehit oldu. Diğer yanda askere alınmamak için kendi vatanından kaçanlar, ülkemizde keyif çatıyor. Kural tanımaz, vergi vermez ama vatandaşımın bütün hakedişlerine konar. Nargileli keyfiniz bol olsun (!) Biz de aslan gibi çocuğumuzu, keyif çatmanız için kaçtığınız vatanınızda bugün şehit verdik.” sözlerini kullandı.

İşte Mustafa Sandal’ın paylaşımında yaptığı açıklamanın tamamı:

Yorumlar (1)
Zümrüt Sandal 2 yıl önce
Kimse şehidimize öyle hakaret için yaparsa karşında Beni bulacak ona göre Batuhan Batı aynılar Hepsi Batı aynı Çünkü yalanlar dolanlardır batuhani gördüm gördüm ki Melisa sesleniyorum Sen Vatan hainsin vatan vatan yesin